Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Battletech: Urban Warfare (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Stratégia, Akció, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a BATTLETECH alapjáték Steam változatának megléte.

A városi harc áll e bővítmény középpontjában, amely olyan új utcai funkciókat vezet be, mint például az akadályoztatott látótengelyeket, a járulékos veszteségre vonatkozó szabályokat, és persze mindenféle újszerű pusztítást. Azonban mérlegeld a veszélyeket és az előnyöket, mielőtt városi harcokba bocsátkoznál  - hiszen itt robbanások, árvizek és egyéb veszélyek várnak. Új városi kihívásaival, elveszett technológiák visszatérésével, valamint új Mechekkel, járművekkel, találkozásokkal és flashpointokkal az Urban Warfare a BATTLETECH élményt új, még durvább magasságokba repíti. 


Főbb jellemzők:

  • Városi harcok - az utcai csetepaték új taktikai kihívásokat vezetnek be, mivel a Mechek küzdelme a nyílt, természetes tájakról áttevődik a hatalmas, szétterülő városokba. Az új városi biom minden épülete teljesen megsemmisíthető, így egy új látótengelytől soha nem választ el több, mint néhány lövés - ahogy a sokemeletes épületek törmeléke jelentette fedezéktől sem. Az elhagyatott, robbanásveszélyes tüzelőanyagot szállító tartálykocsik, az elpusztult hűtőközeg-cserélő épületek, és a célzórendszereket megzavaró, lerobbant elektromos transzformátorok képesek menet közben is drasztikusan megváltoztatni a csata menetét.
  • Elektronikus hadviselés - Ezen elveszett technológiák újbóli felbukkanása örökre megváltoztatja a 31. század harcmezőit. „Az elektronikai ellentevékenységre (Electronic Countermeasures - ECM) alkalmas eszközökkel felszerelt Mechek, valamint a közeli baráti egységek rejtve vannak az ellenséges célzórendszerek előtt, és immunisak a közvetett lövésekkel szemben. Eközben az Active Probe-bal felszerelt mechek felfedhetik, lokalizálhatják és becélozhatják azokat az ellenséges egységeket, amelyek egyébként rejtve maradnának.
  • Két új BattleMech - A kísérleti Raven 1X fejlett elektronikai hadviseléscsomagja az ECM és az Active Probe rendszereket egy könnyű alkatrészben egyesíti. Bár a Javelin kompromisszumot jelent a sebesség és a tűzerő között, közelharcban könnyedén végez ellenfeleivel.
  • Új flashpoint események - a zsoldos küldetéseket, a személyzet beszélgetéseit, a különleges eseményeket, a kritikus döntéseket és a ritka bónusz jutalmakat összekapcsoló új, szerteágazó rövid történetek széles választéka vár, valamint egy új mini-kampány, amelyben a hírhedt Andurien Defenders mellé állhatsz, hogy felfedezd a rémisztő vitáik mögött rejlő igazságot.
  • Három új ellenséges jármű - a változatos fegyverekkel felszerelt Tank minden távolságon gyorsan és agilisan harcol, a Packrat egy csatatéri támogató jármű, amely egy ECM prototípus-változattal van felszerelve, míg a Rotunda egy felderítő jármű, amely az Active Probe prototípusával van ellátva.
  • Új találkozás - Az „Attack and Defend” (támadás és védekezés) egy új, kihívásokban gazdag küldetéstípus, ahol zsoldosaidnak meg kell semmisíteniük az ellenség bázisát, hogy megállítsák a folyamatosan érkező támadókat, még mielőtt azok leküzdenék csapatodat, és elpusztítanák megbízód bázisát.

 

Copyright © 2018 Harebrained Holdings, Inc. Minden jog fenntartva.

A MechWarrior és a BATTLETECH® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei Európában, az Egyesült Államokban és más országokban, használatuk licenc birtokában történik.

Kiadja a Paradox Interactive AB. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a BATTLETECH alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, vagy újabb

Processzor: Intel® Core™ i3-2105 vagy AMD Phenom II X3 720

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Nvidia® GeForce™ GTX 560 Ti vagy AMD® ATI Radeon™ HD 5870 (1 GB VRAM)

DirectX verzió: 11

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 30 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX 9-es hangeszköz

Egyéb megjegyzések: A többjátékos mód kompatibilis a Windows és a Mac verziók között.

 

AJÁNLOTT:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: 64 bites Windows 7, vagy újabb

Processzor: Intel® Core™ i5-4460 vagy AMD FX-4300

Memória: 16 GB RAM

Videokártya: Nvidia® GeForce™ GTX 670 vagy AMD® Radeon™ R9 285 (2 GB VRAM)

DirectX verzió: 11

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 30 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX 9-es hangeszköz

Egyéb megjegyzések: A többjátékos mód kompatibilis a Windows és a Mac verziók között.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás