Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, Mac játékok, Linux játékok, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Cities: Skylines alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Cities: Skylines történetének egyik legösszetettebb kiegészítőjében az ipar a játék nagyobb, és jelentőségteljesebb részévé válik. A játékosok ipari területeiket a négy különböző erőforrás típushoz tartozó ellátási lánccal, valamint egyedi gyárakkal szabhatják testre. A jól menedzselt ipari területek új szintre emelkednek és hatékonyabbá válnak. A gyártási láncolatokon kívül egy új városi szolgáltatás is rendelkezésedre áll a postai küldemények kezelésére, a kereskedelmi reptér pedig megkönnyíti a legyártott termékek importját és exportját. ÖT új térkép, új politikák, új városi szolgáltatások, új épületeket (beleértve az erőforrás-kitermelőket, a gyártókat, a raktárakat és az egyedi gyárakat) és így tovább.

 

Főbb jellemzők:

VÁLTSD VALÓRA!
Kövesd termékeidet a betakarításról a feldolgozáson és a tároláson át, egészen a termelésig, majd szállítsd le a késztermékeket kereskedelmi zónákba, vagy exportáld más városokba.

PARANCSOLJ SAJÁT IPARÁGAIDNAK!
Jelölj ki egy területet az iparterület eszközzel, és helyezz el magasan specializált ipari épületeket a termelési lánc felépítéséhez és kezeléséhez, a nyersanyag-kitermeléstől a végtermékekig. Az iparterületek négy - az általuk feldolgozott természeti erőforrás alapján meghatározott - típusba sorolhatóak: Mezőgazdaság, Erdő, Érc, és Olaj. Ezek a területek magasabb szintre léphetnek, ha elérik a termelési célokat és a személyzeti követelményeket.

ÉPÍTSD FEL!
Az új ipari épületek között Kitermelőket, Raktárlétesítményeket, Feldolgozó és Kiegészítő Épületeket, Ipari Tárgyakat, és Utakat is találsz. Az olyan különleges iparágak, mint például az élelmiszer-, a játék-, a bútor-, az autó- és az elektronikai ipar gyárai luxuscikkeket állítanak elő, és nagyszámú munkavállalót, vizet és villamos energiát igényelnek, valamint beszállítóként használják iparvállalataidat.

SZÁLLÍTSD LE
Menedzseld a közlekedést és a logisztikát ipari raktárakkal és új rakományszolgáltatások használatával, amelyek közt egy cargo repteret is találsz.

POSTÁZZ!
Fokozd az állampolgáraid jólétét kézbesítési és beszedési szolgáltatásokkal. A postai levélközpontok kezelik a külvilág és a postahivatalok közötti levélforgalmat, az új Post Van és Truck járművek pedig lehetővé teszik a szállítást.

ERŐLTESD MEG AZ AGYADAT!
Három új iparpolitika és négy városszintű politika, köztük a Munkavállalók Szakszervezete, a Rendezés, a Pályadíjak, a Wi-Fi, a Logisztika, a Munkavédelem és az Automatizálás.

ÖT ÚJ TÉRKÉP
Ezeken a természeti erőforrásokban, közlekedési és ipari lehetőségekben gazdag új térképeken minden jó megvan, amit csak akarsz.
 

NÉGY ÚJ KALAP CHIRPER SZÁMÁRA!

 

© 2015-2018 and published by Paradox Interactive AB, CITIES: SKYLINES and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Cities: Skylines alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1 (64 bites)

Processzor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz vagy AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB vagy ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Az Intel alaplapi videokártyák nem támogatottak)

DirectX verzió: 9.0c

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 4 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Microsoft Windows 7/8 (64 bites)

Processzor: Intel Core i5-3470, 3.20GHz vagy AMD FX-6300, 3.5Ghz

Memória: 6 GB RAM

Videokártya: nVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB vagy AMD Radeon HD 7870, 2 GB (Az Intel alaplapi videokártyák nem támogatottak)

DirectX verzió: 11

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 4 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás