Cities: Skylines - Industries Plus (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Cities: Skylines - Industries Plus (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, Mac játékok, Linux játékok, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Cities: Skylines alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Cities: Skylines - Industries a játék még nagyobb és bővülő és jelentőségteljesebb részévé válik ezzel a kiegészítővel! A játékosok ipari területeiket a négy különböző erőforrás típushoz tartozó ellátási lánccal, valamint egyedi gyárakkal szabhatják testre. A jól menedzselt ipari területek új szintre emelkednek és hatékonyabbá válnak. A gyártási láncolatokon kívül egy új városi szolgáltatás is rendelkezésedre áll a postai küldemények kezelésére, a kereskedelmi reptér pedig megkönnyíti a legyártott termékek importját és exportját. ÖT új térkép, új politikák, új városi szolgáltatások, új épületek!

Synthetic Dawn Radio
Haver, kerülj ritmusba bolygóközi dallamok segítségével, amelyeket a Synthetic Dawn, a Cities: Skylines legtávolabbi rádióállomása szólaltat meg. A csatorna 16 zeneszámot tartalmaz, amelyek négy al-műfajra oszthatók, a 80-as évekbeli electrotól a futurisztikus szintetizátorokig.

 

© 2015-2018 and published by Paradox Interactive AB, CITIES: SKYLINES and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. All other trademarks, logos, and copyrights are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Cities: Skylines alapjáték Steam változatának megléte.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás