Cities: Skylines - Mass Transit (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Cities: Skylines - Mass Transit (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, Mac játékok, Linux játékok, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Futtatásához szükséges a Cities: Skylines alapjáték Steam változata.

 

A Mass Transit a díjnyertes városépítő játék - a Cities: Skylines - legújabb kiegészítője, amely számos új rendszert vezet be, hogy segítse polgáraidat a gyors és stílusos városi közlekedésben. Az ingázók most már vízen, magas hegycsúcsokon, sőt, az égben is közlekedhetnek, a játékot bővítő kompok, nyergesvasutak, felvonók, és léghajók használatával.

 

Az új szolgáltatóépületek, tömegközlekedési csomópontok - ahol az utasok átszállhatnak egyik vonalról a másikra - új forgatókönyvek, tereptárgyak és úttípusok mellett a várostervezőknek még több lehetősége nyílik arra, hogy növekvő metropoliszaikat egyedi stílusúvá és személyessé tegyék.

 

Jellemzők:

 • Gazdag közlekedési lehetőségek - növekvő bevételek:
  Bővítsd városodat számtalan közlekedési lehetőséggel, és növeld településed bevételeit! Hagyd, hogy polgáraid kompokkal, léghajókkal, felvonókkal, és nyergesvasutakkal szeljék át a várost!
 • Rendezett hubok:
  Az új tömegközelekdési hubok összeköthetik szolgáltatásaidat, lehetővé téve, hogy az városlakóid egy épületen belül szállhassanak át egyik vasútvonalról a másikra, buszról kompra ugorjanak át, vagy megleljék a útjukat egy forgalmas nyergesvasút-vonat-metró állomáson.
 • Válj az utak tudósává:
  Fedezz fel egy sor új kihívás-szcenáriót, amelyek központi elemei a megoldásra szoruló közlekedési problémák, valamint az új közlekedési rendszerek. Új úttípusok, hidak, és csatornák teszik változatosabbá városodat, és biztosítanak új megoldásokat a felmerülő kihívásokra. Válj a forgalom ritmusának szakértőjévé, majd használd a tudásodat saját városod fejlesztésére!
 • Új kalapok Chirpernek:
  ÚJ. KALAPOK. CHIRPERNEK. (valamint új egyedi épületek, szabályozások és eredmények. No de azok a KALAPOK!)

 

 

©2016 Paradox Interactiwe™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM: KIEGÉSZÍTŐ. FUTTATÁSÁHOZ A CITIES: SKYLINES STEAMES VÁLTOZATA SZÜKSÉGES, A KIEGÉSZÍTŐ AZ ALAPJÁTÉK NÉLKÜL NEM MŰKÖDIK!

 

PC:

Operációs rendszer: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit), Processzor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz/AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz, Memória: 4GB RAM, Videokártya: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB VRAM/ATI Radeon HD 5670, 512 MB VRAM

 

MAC:

Operációs rendszer: OS X 10.10 OS X 10.9 OS X 10.9 (64-bit), Processzor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz/AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz, Memória: 4GB RAM, Videokártya: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB VRAM/ATI Radeon HD 5670, 512 MB VRAM

 

Linux:

Operációs rendszer: MUbuntu 14.04 64-bit Ubuntu 14.10 64-bit Ubuntu 12.04 64-bit Ubuntu 14.04 (64-bit), Processzor: Intel Core 2 Duo, 3.0GHz/AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHz, Memória: 4GB RAM, Videokártya: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB VRAM/ATI Radeon HD 5670, 512 MB VRAM

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás