muve.hu

Endless Space 2: Awakening (PC) Steam

Endless Space 2: Awakening (PC) Steam DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Endless Space 2 alapjáték Steam változatának megléte.

Az Endless Space 2: Awakening a Nakalim játszható főfrakciót, valamint az Akadémia Birodalmat mutatja be. Mostantól közvetlenül kapcsolatba léphetsz és tárgyalhatsz Isyanderrel. Amint nagyszabású terve elkezd kibontakozni, és az Elveszettekről szóló pletykák keringenek, az Akadémia felkészül, hogy aktívabb szerepet vállaljon a galaxis jövőjének alakításában.

 

NAKALIM FRAKCIÓ

Egy egykoron hatalmas galaktikus birodalom, amely hanyatlani kezdett, amikor megölték isteneiket, az Elveszetteket - ez a hívő felfedezők alkotta ősi faj arról a napról álmodik, amikor isteneik visszatérnek. A tény, hogy újra felébredtek, azt jelenti, hogy a próféciáik fele máris valóra vált. És a többi... ?

Hatalmas technológiai előnyeik vannak, de nagyon gyengék a Tudomány területén, ezért az új technológiák megtanulásához az elveszett Ereklyék felfedezésére kell támaszkodniuk. Az Akadémiával fenntartott kapcsolataik lehetővé teszik számukra, hogy a Templomaik befolyása révén átvegyék az irányítást más rendszerek felett, majd úgy átalakítsák át őket, hogy az Akadémiának dolgozzanak (természetesen egy csinos jutalom ellenében).

NÉGY NAKALIM HŐS

A Nakalimok a felfedezők, harcosok és hívők buzgó és ősi frakciója. Hőseik a felfedezésre, valamint a rendszerek és a diplomáciai befolyás fejlesztésére összpontosítanak, melyek során erőteljes bónuszokat szerezhetnek.

NAKALIM FLOTTA

A védekezésben erős, és a felfedezésre összpontosító Nakalim flották egy olyan birodalom eszközei, amely ősi területei újbóli felfedezésére és irányítására törekszik.

XIRMISALA ALFRAKCIÓ

A Xirmisalák a Dustra érzékeny filozófusok, akik jártasak a Dust bevételek növelésében, valamint az egzotikus és szokatlan bolygók kiaknázásában. Csak nyugalmat keresnek, egy szelepet kíváncsiságuknak, amelyet nem szabad kihasználni szokatlan képességeik miatt.

AZ AKADÉMIA BIRODALOM

Az Akadémia egy olyan birodalommá válik, amely képes csillagrendszerek és flották irányítására, valamint új világok gyarmatosítására. Isyander, a vezető, arra fog kérni, hogy járulj hozzá az Akadémia bővítéséhez - és olyan különleges hatalmakkal jutalmazhat meg, mint például az Akadémiai Szerepek vagy a névvel ellátott hajók.

AKADÉMIAI SZEREPEK

Négy nagyon erős Akadémiai Szerep, amelyekkel Isyander azokat ruházza fel, akik a legnagyobb mértékben járultak hozzá a terjeszkedéshez:

 • A "The Spear of Isyander" ideiglenes parancsnokságot ad az Akadémia két támadó mesterflottája felett, a “The Colorless Fist” zászlóshajóval együtt.
 • A "The Master of Dust” az Akadémia kincstárainak (különösen a diplomáciai tartalékoknak) a megfelelő módon történő felhasználásához ad szabad kezet, valamint megajándékoz a “The Sum of All Pains” hajóval.
 • A "Vault Keeper" lehetővé teszi egy olyan párt kiválasztását, amely jelenleg nincs a Szenátusodban, és ideiglenesen a párt összes törvényét hozzáférhetővé teszi számodra. Emellett az „Instrument of the Will” hajó is a tiéd lesz.
 • A "Librarian” hozzáférést kap bizalmas információkhoz - persze nem ingyen. A kérdések a gazdasági, katonai, diplomáciai területektől egészen a galaxis történetének titkaiig terjednek, emellett pedig megkapják a „Warden of Knowledge” hajót is.

 

 

© 2019 Amplitude Studios. Minden jog fenntartva. Az Endless Space, az Endless Space 2, a GAMES2GETHER, az Amplitude Studios és az Amplitude Studios logó az Amplitude Studios bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A SEGA és a SEGA logó a SEGA Holdings Co., Ltd. vagy leányvállalatai bejegyzett védjegyei vagy védjegyei. Minden jog fenntartva. A SEGA az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalában került bejegyezésre.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • Operációs rendszer: Windows (csak 64 bites) 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processzor: 4. generációs i3 / 2. generációs i5 / A6 sorozat
 • Memória: 4 GB RAM
 • Videokártya: Intel HD 4000 / AMD Radeon 5800 series / NVidia 550Ti
 • DirectX verzió: 11
 • Merevlemez: 8 GB szabad terület
 • Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis
 • Egyéb megjegyzések: Minimális felbontás: 1280 x 720-as felbontás

AJÁNLOTT:

 • Operációs rendszer: Windows (csak 64 bites) 7 / 8 / 8.1 / 10
 • Processzor: i3 5. generációs (vagy újabb) / i5 3. generációs (vagy újabb) / FX4170 (vagy újabb)
 • Memória: 8 GB RAM
 • Videokártya: AMD Radeon 8000 sorozat vagy újabb / NVidia GTX 660 vagy újabb
 • DirectX verzió: 11
 • Merevlemez: 8 GB szabad terület
 • Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis
 • Egyéb megjegyzések: Ajánlott felbontás: 1920 x 1080-as felbontás

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás