Europa Universalis IV: Art of War (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Art of War (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Válj a háború művészetének mesterévé!

A Paradox Development Studios tovább emeli a tétet a legújabb, harmadik kiegészítővel, az Europa Universalis IV – The Art of War-ral. A harmincéves háborút, valamint az állam és az egyház között fortyogó ellentéteket középpontba helyező kiegészítő új játékmechanikai elemeket honosít meg, melyekkel a hatalomért és a dicsőségért folytatott törekvéseid elsődleges eszközévé a háború lép elő.

A továbbfejlesztett tengeri harcok és a hadsereged feletti korlátlan irányítási lehetőségek természetesen azzal járnak, hogy a győzelem kizárólag a te válladon nyugszik. Úgy döntesz, hogy egyedül aratod le a dicsőséggel járó babérokat, vagy szövetségeseid harctéri erősségeire támaszkodsz? Döntésedtől függ, hogy birodalmad átéli e nehéz korszakokat, vagy sem. 

Főbb jellemzők: 

  • Harmincéves háború: Egyedi játékmechanika és események társulnak a vallási konfliktushoz, amely Európát sújtotta.
  • Napóleoni korszak: Harcolj a forradalom mellett vagy ellen és hozz létre a térképen teljesen új, függőségedben lévő országokat hódításaid nyomában. 
  • Harc a szárazföldön és a tengeren: Törj ki az ostromból, add át a megszállási feladatokat szövetségeseidnek, és tűzz ki célokat szvetségeseid és alattvalóid számára Egész flottákat fejleszthetsz egy kattintással, ahogy mostantól tartalékba is helyezheted őket, hogy elkerüld a karbantartással járó költségeket. Emellett flottáidat beállíthatod, hogy automatikusan szállítsanak seregeket.
  • Őrgrófságok: Tedd vazallusaidat őrgrófokká, hogy bástyáid legyenek az ellenséggel szemben - így kevesebb adóhoz jutsz, de erősebb védelemmel rendelkeznek.  
  • Továbbfejlesztett diplomácia: Add el felesleges hajóidat, vonulj háborúba alattvalóid érdekeiért, üzenj hadat, hogy támogasd a más országokban tevékenykedő lázadó csoportokat, vagy használd ki az új békekötési lehetőségeket.  
  • Játékmenetet érintő fejlesztések: Építs egész hadseregeket egy kattintással és hagyd magukra azokat a seregtesteket, amelyeket már nem akarsz támogatni. 
  • A mellékelt patch új funkciói: Teljesen új lázadó játékmechanika, helyi, tartományi szintű autonómia, új bíboros rendszer a katolikusoknak, új reformáció játékmechanika és egy új megjelenésű térkép.

 

Paradox Interactive, EUROPA UNIVERSALIS® Copyright© [2013] Paradox Interactive AB All rights reserved.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat

Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás