Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Common Sense kiegészítő Steam változatának megléte.

Az Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack négy új egységcsomaggal, valamint egy tartalomcsomaggal gazdagítja a Common Sense kiegészítőt. 

Common Sense az Europa Universalis IV játék ötödik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek középpontjában a diplomácia, valamint a nemzetek belső fejlődése áll. Ezzel a kiegészítővel lehetőséged nyílik nemzeted békés fejlesztésére, és egy ’fenséges’ birodalom építésére, miközben olyan eszközöket is biztosít, amelyekkel a diplomáciát is magas szinten űzheted. A kompexitást és az izgalmakat a játékot gyökeresen befolyásoló vallási elemek garantálják, melyek tovább mélyítik a játékmenetet.

A csomag tartalma: 

  • Nagy nemzetek egységcsomag (Great Nations Unit Pack): Az egységcsomag 17 új egységmodellt tartalmaz az európai és eurázsiai nemzetek - mint Anglia, Portugália, Hollandia, Oroszország és az Oszmán Birodalom - számára. 
  • Szabad városok egységcsomag (Free Cities Unit Pack): Az egységcsomag 15 új egységmodellt tartalmaz a közép-európai városok - mint például Hamburg, Nürnberg, Frankfurt és Ulm - számára. 
  • Teokráciák egységcsomag  (Theocracies Unit Pack):  Ez az egységcsomag 16 új egységmodellel gazdagítja a teokratikus nemzeteket - mint amilyen például a Livóniai Lovagrend, a Német Lovagrend, a Pápaság, és a Lovagok. 
  • Buddhista egységcsomag  (Buddhists Unit Pack): Ebben az egységcsomagban 16 új egységmodellt találsz számos ázsiai, buddhista ország - többek között Tibet, Lan Szang, Ceylon és Dai Viet - számára.

  

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Common Sense kiegészítő Steam változatának megléte.

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat

Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás