Europa Universalis IV: Common Sense (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Common Sense (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Common Sense az Europa Universalis IV játék ötödik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek középpontjában a diplomácia, valamint a nemzetek belső fejlődése áll. Ezzel a kiegészítővel lehetőséged nyílik nemzeted békés fejlesztésére, és egy ’fenséges’ birodalom építésére, miközben olyan eszközöket is biztosít, amelyekkel a diplomáciát is magas szinten űzheted. A kompexitást és az izgalmakat a játékot gyökeresen befolyásoló vallási elemek garantálják, melyek tovább mélyítik a játékmenetet.

A szorosabb együttműködés az alattvalókkal, és szigorúbb ellenőrzésük az interakciók és a dekrétumok útján ésszerűnek tűnik mindenki számára, aki azt tervezi, hogy az alkotmányos monarchiák belső küzdelmeibe veti magát.

Főbb jellemzők: 

  • Új vallási játékmenet: A protestánsok és a buddhisták új játékmechanikái tovább gazdagítják a vallási játékmenetet. A protestánsok képessé válnak saját nemzeti egyházuk megalapítására a vallási hagyományok megszerzésével, míg a buddhistáknak a magas és az alacsony karma közötti egyensúlyt kell megtalálniuk (a magas karmájú uralkodó elszakad a világtól, míg az alacsony karmájú uralkodó elveszíti katonái bizalmát). 
  • Odaadás: A teokráciák Odaadás (Devotion) értéke annak függvényében változik, hogy mennyire tartják hitüket – a magas Odaadás növeli a presztízst, a pápai befolyást és az adóbevételeket. A teokráciák vezetői utódaikat hat különböző lehetőség közül választhatják ki, így a trónon őket követő lehet például egy befolyásos prédikátor vagy egy nemes fia.
  • Alattvalói interakciók: Több mint 15 új különleges cselekvési lehetőséged van alattvalóid felé. Például saját dinasztiádat ültetheted hűbéreseid trónjára.
  • Parlament: Parlamentáris uralkodás az alkotmányos köztársaságok és monarchiák számára, és egy különleges parlamentáris kormányzat Anglia számára. Biztosíts parlamenti helyeket tartományaidnak és vesztegesd meg őket, hogy megszavazzák azokat a kérdéseket, melyek tovább erősítik nemzeted. 
  • Tartományi fejlesztések: Az uralkodói hatalom (monarch power) használatával meghatározhatod birodalmad adóit, a munkaerőt, de a termelt áruk körét is. 
  • A Szent Római Birodalom szabad városai: A Szent Római Birodalom kis nemzeteit a szabad császári városok rangjára emelheted. 
  • Kormányzati rangok: Minden nemzet megmérettetik – a kis hercegségektől a hatalmas birodalmakig – és ahogy hatalmuk nő, úgy növelhetik kormányzati rangjukat is.

 

 

 

 

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat

 

Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás