Europa Universalis IV: Cradle of Civilization Collection (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Cradle of Civilization Collection (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Cradle of Civilization Collection tartalmazza mind az Europa Universalis IV Cradle of Civilization kiegészítőjét, mind a hozzá tartozó tartalomcsomagot.

A Cradle of Civilization számos új játékmechanikai elemet és lehetőséget kínál a Közel-Keletre, valamint Közép-Ázsiára fókuszálva. Az egyiptomi mamelukok, a türkmén törzsek, és a perzsa államok is új kormányzati döntéseket kaptak. A kereskedők új küldetéseket vállalhatnak a kereskedelmi csomópontjaikban, a hadseregek idővel növelhetik szakértelmüket, valamint az iszlám kormányokat és a vallást is érintő változások is bekerültek ebbe a kiegészítőbe.

A Cradle of Civilization Content Pack új egységmodelleket tartalmaz a térség legfontosabb hatalmai - többek között Perzsia, az öböl országai, a kurdok és az afgánok - számára, több tucat női és férfi és tanácsadói portrét, valamint egy új zenecsomagot.

 

 

 

 

 

©2017 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7/Windows 8Processzor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+Memória: 2 GB RAMVideokártya: NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb VRAM szükségesDirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 2 GB szabad területHangkártya: DirectX kompatibilis  Egyéb követelmények: szélessávú internetkapcsolatEgyéb: kontroller támogatás: 3 gombos egér, billentyűzet, hangszórók. A többfős játékhoz internetkapcsolat vagy hely hálózat (LAN) szükséges

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7/Windows 8Processzor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+Memória: 2 GB RAMVideokártya: NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb VRAM-malDirectX verzió: 9.0cMerevlemez: 2 GB szabad területHangkártya: DirectX kompatibilis  Egyéb követelmények: szélessávú internetkapcsolatEgyéb: kontroller támogatás: 3 gombos egér, billentyűzet, hangszórók. A többfős játékhoz internetkapcsolat vagy hely hálózat (LAN) szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás