Europa Universalis IV: El Dorado (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: El Dorado (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Az El Dorado az Europa Universalis IV játék ötödik kiegészítője, melyben életre kelnek a hódítások, hitvallások és felfedezések, amelyek a Nagy Felfedezések Korát jellemezték. A legújabb kiegészítő központi eleme a Nemzettervező (Nation Designer), amely lehetővé teszi kezdőnemzeted testreszabását a kampányban, és tovább növeli az EU4 már most is szinte korlátlan újrajátszási lehetőségeit.

Ez az új vallásokat is bemutató kiegészítő Közép- és Dél-Amerikára összpontosít, miközben a felfedezések kulcsfontosságú helyszinei új, kihívásokban gazdag, egy királyhoz és felfedezőhöz méltó  döntések elé állítanak. Az aztékokat irányítva uralmad alá vonhatod a Mexikói-fennsíkot - de figyelj, hogy mindig legyen elég vazallus királyod, akiket felaáldozhatsz dühös isteneid oltárain! Az európiaiakat irányítva pedig elveszett városokról és varázslatos szökőkutakról szóló mendemondák nyomában nyomulhatsz be mélyen az Amazonas őserdőibe. 

Bármilyen utat is választasz, az El Dorado kiegészítő minden bizonnyal bearanyozza Europa Universalis IV játékélményed. 

Főbb jellemzők:

  • A komplex Nemzettervező (Nation Designer) új kiindulási lehetőségeket biztosít játékaidban, a nemzeti eszméktől egészen a egyedi uralkodókig. 
  • Ismerd meg az új navatl, inti és maja vallásokat - emberáldozataikkal és napimádatukkal. 
  • Küldd ki konkvisztádoraidat hogy megleljék a Hét Aranyvárost, valamint felfedeződet a világ körüli küldetésekre. 
  • Aranyflották szállítják az Újvilág gazdag kincseit Európába, melyek könnyen kalózlevéllel rendelkező privatér flottáid célpontjaivá válhatnak. 
  • Vadássz veszélyes kalózokra kereskedelmi flottáiddal. 
  • Ápolj jó kapcsolatokat a pápával, hogy a tordesillasi szerződésben kiszakíthass magadnak egy sarkot a világból, melyet sajátodnak nevezhetsz.

 

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat

Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás