Europa Universalis IV: Mandate of Heaven (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Mandate of Heaven (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Míg Európa lassan kilábal a sötét időszakokból, a Kelet töretlenül és fényesen ragyog. A Ming uralom alapja egy több ezer éves civilizáció, míg a japán hadurak csatáikat tisztelettel űzik, szigorúan betartva a busidó erkölcsi előírásait. Az istenek Ázsiát gazdagsággal és kultúrával áldották meg. Méltó vagy az égi megbízatásra?

 

Az Europa Universalis IV-ben a világ több száz országa egyikének sorsát irányítod a korai modern kor zűrzavaros időszakában, a felfedezések korától Napóleon felemelkedéséig. A Mandate of Heaven tovább gazdagítja ezt az epikus élményt, ha Kelet-Ázsia nagyhatalmainak egyikét irányítod, valamint bevezeti az új "Korok" rendszert, amely új, rövid távú tűz ki a játékosok elé.

 

Főbb jellemzők:

  • Történelmi korszakok és aranykorok: Érd el a négy történelmi kor célkitűzéseit - a felfedezések korától egészen a forradalmak koráig - hogy új bónuszokat és erőket szerezz országodnak. Kiálts ki egy aranykort, hogy tovább növeld esélyedet a sikerre.
  • Kínai birodalom: Új játékmechanika a Ming korszak Kínája számára - többek között birodalmi rendeletek és reformok, amelyekkel megerősítheted a Sárkány Trónt.
  • Hűbéresek: Vedd rá szomszédaidat, hogy sarcot fizessenek Kínai Birodalmadnak arany, vagy uralkodói pontok formájában.
  • Új japán szabályok: A daimjók a sógunnak tartoznak hűséggel - sógun pedig bárki lehet, aki Kiotót, a császári fővárost uralja. Kényszerítsd rá kisebb vetélytársaidat, hogy szeppukut kövessenek el, annak érdekében, hogy megőrizzék becsületüket.
  • Mandzsu lobogók: Gyűjts a mandzsu hadurakat trónod köré, és vond fel a tradicionális lobogókat, hogy megerősítsd hadseregedet.
  • Diplomáciai makrókészítő: A leggyakoribb diplomáciai akciók most már könnyen elérhetőek a makrokészítő felületről.

 

 

©2017 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás