Europa Universalis IV: Mare Nostrum Content Pack (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Mare Nostrum Content Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Gazdagítsd az Europa Universalis IV élményt ezekkel ez új egység-skinekkel, amelyeket kifejezetten a Földközi-tenger és Kelet-Afrika vidékének seregeihez készültek! Hiszen amikor a történelem lapjai a számítógépeden kelnek életre, fontos, hogy az öltözékek terén is naprakész legyél. Rohand le ellenségeidet a legjobb harci tunikákban!

 

A Mare Nostrum Content Pack csomag a következőket tartalmazza:

  • Italian Unit Pack (Olasz egységcsomag): Négy történelmi gyalogsági egyenruha az összes főbb olasz hatalomhoz - Velence, Milánó, Nápoly és Firenze / Toszkána (összesen 16)
  • North African Unit Pack (Észak-afrikai egységcsomag): Négy történelmi gyalogsági egyenruha a sivatagok országaihoz - Mameluk Birodalom, Tunisz, Marokkó és Algéria/Tlemcen (összesen 16)
  • East African Unit Pack (Kelet-afrikai egységcsomag): Négy történelmi gyalogsági egyenruha az Afrika szarva környékén található birodalmakhoz -  Etiópia, Núbia, Szuahéli és Szomália (összesen 16)

 

 

 

 

©2016 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Mare Nostrum kiegészítő Steam változatának megléte.

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás