Europa Universalis IV: Mare Nostrum (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Mare Nostrum (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Mare Nostrum a Paradox Development Studio legkelendőbb történelmi grand-strategy játékának, az Europa Universalis IV-nek a legújabb kiegészítője. Még több eszköz áll rendelkezésedre, hogy nemzetedet sikerrel vezesd a modern világ hajnalán. Ahogy a neve is sugallja, a Mare Nostrum új, főképp a tengeri hadviseléshez és a kereskedelem ellenőrzéséhez kapcsolódó rendszereket vezet be. Flottáid ütőképessége a nemzeted által összegyűjtött tengerészeid számától függ, hajóidnak pedig most már küldetéseket is adhatsz, és általad kijelölt területekre küldheted őket járőrözni. Emellett új lehetőségeid is vannak, például számos egyéb fejlesztés mellett kereskedelmi szövetségeket is létrehozhatsz.

 

Főbb jellemzők:

  • Tengerészek: A partmenti tartományok biztosítják a hadihajóidhoz szükséges legénységet.
  • Térképek megosztása: Ez egy új diplomáciai lehetőség, mellyel más nemzettől kérheted, hogy ossza meg térképét egy adott régióról.
  • Tengeri küldetések: Az új küldetésrendszer megkönnyíti a flottáid küldését a különböző régiókba, miközben számíthatsz rá, hogy életben is maradnak.
  • Berber kalózok: Az észak-afrikai muszlim államok szomszédaik partvidékén fosztogtnak, aranyat és hajósokat zsákmányolva.
  • Kereskedelmi szövetségek: A kereskedőállamok szövetségeket hozhatnak létre a kölcsönös védelem és profit érdekében.
  • Condottierik: A nemzetek bérbe adhatják hadseregeiket, hogy azok mások háborúiban harcoljanak és persze értékes bevételekkel gazdagítsák a kincstárat.

 

 

 

 

©2016 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás