Europa Universalis IV: The Cossacks Content Pack (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: The Cossacks Content Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Cossacks kiegészítő Steam változatának megléte.

Az Europa Universalis IV: Cossacks Content Pack három új egységcsomagot, valamint egy erődcsomagot tartalmaz a Cossacks kiegészítőhöz. 

A The Cossacks az Europa Universalis IV játék hatodik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek fő hangsúlya Kelet-Európán, valamint a hordákon van. Ezzel a kiegészítővel hordaként végigportyázhatod szomszédaidat, annak érdekében, hogy a zsákmány által biztosítsd a törzsek hűségét, de akár fel is dúlhatod területeiket, hogy hatalmat szerezz, mellyel fejlődhetsz a technológia területén, hogy végül nemzeted letelepedjen. 

A csomag tartalma: 

  • Fekete-tengeri egységcsomag (Black Sea Unit Pack): 32 új egységmodell található meg ebben a csomagban a cserkeszek, Zaporizzsja, a Krím, és a Teodoro hercegség számára. 
  • Nagy hordák egységcsomag (Great Hordes Unit Pack): Az egységcsomag 32 új egységmodellt tartalmaz a timuridák, az Arany Horda, a nogajok és az üzbégek számára. 
  • Európai lovasságok egységcsomag (European Cavalry Unit Pack): A csomag 12 új egységmodellel bővíti az európai lovasságokat, közte Franciaország, Spanyolország és Nagy-Britannia egységeivel. 
  • Erődcsomag (Fort Pack): Ez a csomag 18 új erődmodellt tartalmaz a nyugati, muszlim, ázsiai, indiai, afrikai és a dél- és észak-amerikai erődökhöz.

 

Paradox Interactive, EUROPA UNIVERSALIS® Copyright© [2013] Paradox Interactive AB All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Cossacks kiegészítő Steam változatának megléte.

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat

Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás