Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: The Cossacks (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A The Cossacks az Europa Universalis IV játék hatodik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek fő hangsúlya Kelet-Európán, valamint a hordákon van. Ezzel a kiegészítővel hordaként végigportyázhatod szomszédaidat, annak érdekében, hogy a zsákmány által biztosítsd a törzsek hűségét, de akár fel is dúlhatod területeiket, hogy hatalmat szerezz, mellyel fejlődhetsz a technológia területén, hogy végül nemzeted letelepedjen. A nemzetek belpolitikáját a birtokrendszer képezi le, amelyben olyan hatalmi csoportosulások és azok érdekei jelennek meg, mint a Lengyel-Litván Unió mágnáscsaládjai, vagy a sztyeppe legendás - a kiegészítő címét adó - kozákjai. A kultúrákat és a nemzetedben élő őshonos lakosságot érintő, még részletesebb lehetőségek, valamint a mesterséges intelligencia által vezérlet szövetségesekkel történő szorosabb együttműködés révén – amelyen keresztül jobban megértheted céljaikat – számodra is itt a lehetőség, hogy szabadjára engedd a benned lakozó Nagy Péter cárt.

 

Főbb jellemzők:

  • Birtokok: Országod irányítását belpolitikai lehetőségekkel gazdagítja, valamint olyan hatalmi csoportosulásokkal, mint például az egyház, a nemesség, vagy a polgárság, amelyek mindegyike a hatalomért küzd.
  • Diplomáciai visszajelzés: Lehetőséget ad a mesterséges intelligenciával történő összetettebb interakciókra azáltal, hogy megadhatod hozzáállásodat, valamint elmondhatod, hogy mit kívánsz elérni a háborúiddal.
  • Tengri: Új vallási mechanizmus, amely a szinkretizmusra összpontosít. A Tengri-hívők egy másodlagos vallással is rendelkeznek, amelyet teljes mértékben elfogadnak, ezt a vallást pedig szabadon változtathatod a játék során.
  • Hordák egysége és rombolás: A hordáknak meg kell támadniuk szomszédaikat, hogy zsákmány révén biztosítsák a törzsek elégedettségét, és elkerüljék a törzsi felkelések kockázatát. A hordák feldúlhatják és lerombolhatják a meghódított területeket, hogy monarchia-pontokhoz jussanak és növeljék a hordák egységét.
  • Továbbfejlesztett kultúraváltás: Ezzel a lehetőséggel megválaszthatod, hogy a szomszédos kultúrákból választva milyen kultúrát honosítasz meg egy tartományban, vagy hogy visszaállítod-e a tartomány eredeti kultúráját.
  • Őslakos politikák: Lehetővé teszi számodra, hogy meghatározd, hogyan viszonyulsz a leigázott területek lakosságához. A kereskedelmet, az asszimilációt vagy a leigázást választod?
  • Kibővített kémkedési lehetőségek: A két új kémkedési lehetőséggel tanulmányozhatod a fejlettebb országok technológiáit, valamint ellenségeid alattvalóinak körében agitálhatsz a szabadság nevében.

  

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; Minimum képernyőfelbontás: 1024x768 ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat

Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás