muve.hu

Fallout 3 DLC: Point Lookout (PC) DIGITÁLIS

Fallout 3 DLC: Point Lookout (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Szerepjáték / RPG, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

Válts jegyet, és lépj a Duchess Gambit fedélzetére, Tobar a révész pedig elvisz Point Lookout különös, tengerparti városába. Miféle titkoktól roskadoznak a korhadt kikötődeszkák? Ki lakik a hatalmas kúriában? Miért olyan fontos a Punga gyümölcs? És miféle szörnyűségek lesnek rád a mocsár mélyén? A Point Lookout az eddigi legszabadabb játékmenetű DLC, melyben saját belátásod szerint fedezhetsz fel egy teljesen új, nagy kiterjedésű játékterületet. Az új küldetéslánc során feltárhatod a város rejtett titkait, és erős új fegyverekkel – például dupla csövű sörétes puskával – szállhatsz szembe a mocsár veszedelmes, eltorzult lakóival. Indulj hát el Point Lookout-ba, ha mersz! És imádkozz, nehogy egyirányú út legyen.

 

 

Fallout® 3© 2008 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. Fallout, Prepare for the Future and related logos are trademarks or registered trademarks of Bethesda Softworks LLC in the U.S. and/or other countries.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM: LETÖLTHETŐ TARTALOM, FUTTATÁSÁHOZ AZ ALAPJÁTÉK SZÜKSÉGES! KIZÁRÓLAG A FALLOUT 3 STEAM ALAPVÁLTOZATÁVAL KOMPATIBILIS!

Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM, 512 MB-os videokártya (GeForce 8800 vagy jobb), 7 GB HDD, Windows XP/Vista


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás