Fallout 4 Season Pass (PC) DIGITÁLIS

Fallout 4 Season Pass (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Szerepjáték / RPG, DLC

Nyelvi verzió:

Nincs adat

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A Season Pass csomag hozzáférést biztosít a Fallout 4 összes, a jövőben megjelenő DLC-jéhez. A tavaszi kínálat:

Automatron
Megjelenés: 2016. március

A titokzatos Mechanist egy hordányi gonosz robotot szabadított a Commonwealth-re, élükön a fondorlatos Robobrainnel. Vadászd le a gépeket, hámozd le róluk az értékes alkatrészeket, és hozd létre álmaid robottársát. Válassz a több száz mod közül: keverd a különféle végtagokat, páncélokat, képességeket és fegyvereket, és szabd őket a saját ízlésedhez kiválasztva robotod festését és hangját!

 

Wasteland Workshop
Megjelenés: 2016. április

A Wasteland Workshop használatával hozd létre álmaid ketrecét, és fogd be vele a Wasteland lényeit, a raiderektől kezdve egészen a Deathclawokig! Szelidítsd meg őket, vagy küldd őket csatába, akár a saját telepeseiddel szemben is. A Wasteland Workshop emellett a településed csinosabbá tételéhez is számtalan új lehetőséget kínál.

 

Far Harbor
Megjelenés: 2016. május

A Valentine detektívügynökség új ügyében egy szintetikusokból álló titkos kolóniára bukkansz, miközben egy fiatal hölgy nyomait követed. Utazz el a Far Harbor nevű titokzatos szigetre, ahol az erős sugárzás egy elvadult világot teremtett, ahol a szintetikusok, a Children of Atom hívői, és a helyi lakosok közötti egyre élesedő konfliktusban kell helytállnod. Azon dolgozol majd, hogy békét hozz Far Harbora, de milyen áron? A Far Harbor a Fallout-kiegészítők történetének eddigi legnagobb területét hozza, új frakció küldetésekkel, településekkel, halálos lényekkel és felfedezésre váró dungeonökkel. Válj minden eddiginél erősebbé az új, magas szintű páncéloknak és fegyvereknek köszönhetően.

 

© 2016 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. Fallout, Vault Boy, and related logos are registered trademarks or trademarks of Bethesda Softworks LLC in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A Season Pass használatához szükséges a Fallout 4 alapjáték Steam változatának megléte.

 

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (kizárólag 64-bites), Processzor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB, Merevlemez: 30 GB szabad hely

 

Internetkapcsolat és ingyenes Steam fiók szükséges az aktiváláshoz.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás