Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass (PC) DIGITÁLIS

Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Kaland, Lopakodós, Horror, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Little Nightmares™ Secrets of the Maw Expansion Pass már megvásárolható és rendszerünk a kódokat azonnal küldi, a szezonbérlet részét képező három DLC azonban csak későbbi időpontokban válik elérhetővé: a 'The Depths' 2017 júliusában, a 'The Hideaway' novemberben, a záróepizód pedig 2018 januárban.

 

A tartalom használatához szükséges a Little Nightmares™  alapjáték Steam változatának megléte.

 

Nem tudsz betelni a Little Nightmares-szel? Fedezd fel a Bendő minden titkát egy párhuzamos menekülés történetében, ahol a Szökevény Kölyköt, egy másik, erről a szerencsétlen helyről kiutat kereső foglyot irányíthatsz. Utazása során a Kölyök felfedezi a Mélységeket, a Relytekhelyet, és a Bendő egy másik rejtett részét is,  így egy más nézőpontból ismerheted meg Six kalandjait, miközben új, leküzdendő kihívások várnak. Szerezd meg a Little Nightmares™ Secrets of the Maw-t, és élvezd ezeket a további történeteket, amint letölthetővé válnak. Amennyiben megvásárolod a Little Nightmares™ Secrets of The Maw-t, az összes jövőbeni tartalom, amely ennek a csomagnak a részét képezi, a megjelenést követően elérhetővé válik számodra a játékban.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Little Nightmares™  alapjáték Steam változatának megléte.

 

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7, 64-bitProcesszor: Intel CPU Core i3Memória: 4 GB RAMVideokártya: Nvidia GTX 460DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 10 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7, 64-bitProcesszor: Intel CPU Core i7Memória: 8 GB RAMVideokártya: Nvidia GPU GeForce GTX 660DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 10 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás