Mafia III Season Pass (PC) DIGITÁLIS

Mafia III  Season Pass (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Kaland, Shooter / Lövöldözős, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Mafia III Steam változatának megléte.

 

A 3. DLC csomag, a Sign of the Times már kapható!

 

Most kedvező áron juthatsz hozzá a szakmailag elismert bűnügyi dráma, a Mafia III következő 3 fejezetéhez. A Faster, Baby!, a Stones Unturned és a Sign of the Times egyedi cselekményszálakkal, karakterekkel és játékelemekkel gazdagítja New Bordeaux világát, továbbá exkluzív, az adott történethez illeszkedő járműveket, fegyvereket és egyebeket tartalmaz.

 

A Mafia III alapjáték szükséges (külön kapható). Ha megvetted a Mafia III Deluxe Edition változatát, ne válts Season Passt, hogy ne fizesd ki kétszer a Season Pass tartalmát.

 

Faster, Baby!: Indulj halálos küldetésre Roxy Laveau oldalán egy félelem uralta, poros kisvárosban, és bosszuld meg egy polgárjogi vezető meggyilkolását nyaktörő tempójú autós üldözések és látványos akciók során!

 

Stones Unturned: Amikor egy könyörtelen riválisod New Bordeaux utcáin bukkan fel, John Donovan CIA-ügynökkel lépsz kényszerű szövetségre. Keressetek meg egy lezuhant teherszállító repülőgépet, és vessetek véget egy viszálynak, amely Vietnam vérmocskos dzsungelében fogant.

 

Sign of the Times: Vadássz le egy számtalan rituális gyilkosságért felelős, rejtélyes szektát James atya kérésére – veszedelmes utad a mocsárvilág sötét szívétől a belváros drogos ellenkultúrájáig vezet majd.

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, harmadik félhez kapcsolódó végfelhasználói licencszerződés elfogadása:  http://www.take2games.com/eula/

A szoftver nem hitelesíthető Európa, a Közel-Kelet és Afrika területén kívül található számítógépeken.

© 2016 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. FEJLESZTETTE A HANGAR 13. A MAFIA, TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, 2K ÉS HANGAR 13 MÁRKANEVEK, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ LOGÓK A TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. VÉDJEGYEI, ILLETVE BEJEGYZETT VÉDJEGYEI. A KORHATÁRT JELZŐ IKON AZ ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION VÉDJEGYE. MINDEN MÁS VÉDJEGY A BEJEGYZETT BIRTOKOSOK TULAJDONÁT KÉPEZI. MINDEN JOG FENNTARTVA.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Mafia III Steam változatának megléte.

MINIMUM: 

OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7, 64 bites
INTEL CPU: I5-2500K
AMD CPU: AMD FX-8120
RAM: 6 GB
AMD GPU: Radeon HD7870
NVIDIA GPU: GeForce GTX 660
VIDEOMEMÓRIA: 2 GB
MEREVLEMEZ: 50 GB (szabad terület)


AJÁNLOTT:
 

OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7, 64 bites
INTEL CPU: I7-3770
AMD CPU: AMD FX 8350 4.0 Ghz
RAM: 8 GB
AMD GPU: Radeon R9 290X
NVIDIA GPU: GeForce GTX 780 vagy GeForce GTX 1060
VIDEOMEMÓRIA: 4 GB
MEREVLEMEZ: 50 GB (szabad terület)

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás