Might & Magic Heroes VII – Trial by Fire (PC) DIGITÁLIS

Might & Magic Heroes VII – Trial by Fire (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szerepjáték / RPG, DLC

Nyelvi verzió:

Magyar felirattal

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Trial by Fire vadonatúj, epikus történetével a Szent Griff Birodalom és a szomszédos törpekirályság Grimheim közötti növekvő feszültségek históriáját meséli el. 

 

Új tartalmak és egyedi taktikák:
Játssz két eredeti és izgalmas kampányt, melyek főszereplői a nemrég megkoronázott Ivan császár és a törpe hősök. Élvezd a továbbfejlesztett játékmechanikákat és az extra tartalmakat, amelyek között Skirmish térképeket és bónusz Scenario pályákat találsz Terry B. Ray, a Heroes IV ünnepelt írójának tollából.

 

Ismerd meg a körökre osztott stratégia és a szerepjátékok egyedi keverékét: 
Fedezz fel és hajts uralmad alá egy varázslatos világot, fejleszd és menedzseld gazdaságodat, és vezesd legendás lényekből álló seregeidet a csatába és építsd fel a saját Heroes of Might & Magic élményedet a több száz rejtélyes képességgel és hatalmas ereklyével.

 

Fedezd fel újra a Might & Magic gazdag világát: 
Irányíts új, karizmatikus hősöket és olyan legendás lényeket, mint például a Tűzóriások, a Valkűrök, vagy a Vörös Sárkányok. Használd az új ereklyék, képességek és eredmények garmadáját! Fedezd fel az új hegyi környezetet eddig nem látott épületeivel és új városképernyőjével.

 

A Trial by Fire egy önállóan (az alapjáték nélkül) is futtatható kiegészítő, amely ideális mind a sorozattal csak most ismerkedő újoncok, mind a már meglévő részek rajongói számára.

 

© 2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Might & Magic, Heroes, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7 SP1/Windows 8/8.1 (kizárólag 64-bites operációs rendszerek), Processzor: Intel Core i5 660 3.3 GHz/AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: nVidia GeForce GTX460/AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás