Mortal Kombat 11 Frost (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Mortal Kombat 11 Frost (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Akció, Verekedős, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Mortal Kombat 11 alapjáték Steam változatának megléte.

 

A történetmód 4. fejezetének befejezésével a játékon belül, ingyenesen szerezheted meg - játszható karakterként - Frostot. Emellett Frost karakterét azonnal is megvásárolhatod..

Sub-Zero nagymester legveszélyesebb tanítványa. Amikor a Sub-Zero történelmi békét kötött klánjának ellenségével, Scorpionnal, Frost kihívta a nagymesterét, akit a vezetésre alkalmatlannak nevezett. A Sub-Zero legyőzte és száműzte Frostot. Éveken át kutatta azt a hatalmat, amellyel elpusztíthatja. Most végre a birtokába jutott.

 

A MORTAL KOMBAT 11 szoftver ©2018 Warner Bros. Entertainment Inc. A játékot a NetherRealm Studios fejlesztette. Minden más márkanév, és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.
A WB GAMES LOGO, A WB SHIELD, A NETHERREALM STUDIOS LOGÓ, A MORTAL KOMBAT, A DRAGON LOGO, ÉS AZ ÖSSZES KAPCSOLÓDÓ SZEREPLŐ ÉS ELEM A WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. VÉDJEGYE ÉS ©. 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Mortal Kombat 11 alapjáték Steam változatának megléte.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás