Northgard - Svardilfari, Clan of the Horse (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Northgard - Svardilfari, Clan of the Horse (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Stratégia, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Northgard alapjáték Steam változatának megléte.


A Brok és Eitria - két lelkes testvér - által vezetett Ló klánját csendes és erős emberek alkotják Emellett az ismert világ legjobb kézműveseiként tartják őket számon.

A klán bónuszai

A klán az alábbi előnyökkel kezd:

  • Eitria és Brok a klán két Törzsfőnöke (Warchief), akiket a szokásos katonai táborok (Military Camps) helyett a Kovácsműhelyben (Forge), fogadhatsz fel.
  • Mindkét Warchief harcolhat , érceket bányászhat és a kovácsolhat is
  • A hagyományos kovácsműhelyt a Völund’s Forge épület helyettesíti 
  • A falusiak (Villager)gyorsabban építenek és javítanak épületeket


A hírnévszintek elérésekor a Ló klánja további eszközfejlesztéseket ér el, valamint egy második relikviát (Relic) is építhet!

A klánnak saját relikviája is van, amely növeli a Törzsfőnökök túlélési esélyeit, valamint a kovácsolási és bányászati sebességüket!

Völund’s Forge, Eitria és Brok

A rendes kovácsműhely helyébe a Völund’s Forge épület lép. Amikor ezt a kovácsműhalyet fejleszted, a kovácsolási sebesség 20% -kal megnő.

Eitria és Brok a Ló klánjának törzsfőnökei. A Völund’s Forge-ban fogadhatóak fel. Ők ketten állnak a klán játékmechanikájának a középpontjában, főleg azért, mert ők az egyetlenek, akik képesek követ- vagy vasat bányászni, illetve szerszámokat, fegyvereket, és relikviákat kovácsolni.

Ahhoz, hogy az egyik (vagy mindkét) törzsfőnökkel kibányászd egy lelőhely tartalmát nincs szükséged arra, hogy bányát építs, elég ha csak közvetlenül az érchez rendeled őket.

A Svadilfari lore-fája

A klán lore-fája (Lore Tree) lehetővé teszi, hogy minél hamarabb bányásszon és kovácsoljon, Lore-t gyűjtsön a bányászat során, vagy hogy relikviák elhelyezésével növelje általános termelését.

A polgári épület felújítása növelni fogja a lakosság boldogságát, és hozzáférést biztosít az őrtorony (Watch Tower) harmadik fejlesztéséhez!

 

 

(C) 2016 Shiro Games. A Shiro Games név és logó, valamint a Northgard név és logó a Shiro Games védjegyei, és egyes országokban bejegyzett védjegyek lehetnek. Minden jog fenntartva.

 

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Northgard alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows Vista vagy jobb
  • Processzor: Intel 2.0ghz Core 2 Duo vagy hasonló
  • Videokártya: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 vagy jobb

AJÁNLOTT:

  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb
  • Processzor: Intel i5 3.1 Ghz Quad core
  • Videokártya: Nvidia GTX 660 / Radeon HD 7800 vagy jobb

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás