Pillars of Eternity: Expansion Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Pillars of Eternity: Expansion Pass (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Mac játékok, Linux játékok, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza

Leírás

A Pillars of Eternity: The White March Expansion Pass tartalmazza a The White March Part I és The White March Part II kiegészítőket. A The White March Part II kiegészítő automatikusan elérhetővé válik az Expansion Pass tulajdonosok számára a The White March Part II megjelenéskor.

Pillars of Eternity - The White March Part I: 

A Pillars of Eternity: The White March - Part I egy hatalmas kiegészítő, amely csak a fő történetszálat több órányi új kalanddal bővíti - a számtalan új mellékküldetés mellett. Az új küldetések és bejárható területek hozzáadása mellett az Obsidian fejlesztőcsapata további, a teljes játékot érintő fejlesztéseket is eszközölt, így például a játékos csapatát és az ellenséges egységeket vezérlő mesterséges intelligencia is alapos ráncfelvarráson esett át.

Ha korábban nem játszottál a Pillars of Eternity-vel, a The White March Expansion Pass kiváló alkalmat biztosít arra, hogy belevesd magad a kalandba, amit ez a klasszikus, hardcore szerepjáték képvisel.

 

Termékjellemzők:

  • Megemelt maximális karakterszint (Level cap): Hat kalandorból álló csapatod tagjai az eddigi 12-es szint helyett most már 14-es szintre fejleszthetőek fel. Az új szintek erőteljes varázslatokkal, képességekkel és tehetségekkel bővítik a 11 különböző kaszt repertoárját.
  • Új, felfedezésre váró területek: Az Icewind Dale ihlette, többnyire havas környezetet középpontba helyező kiegészítőben egy új quest hub (a küldetések felvételére szolgáló hely) mellett számos eddig nem látott küldetés és dungeon vár.
  • Karakterhez kötött (Soulbound) fegyverek: A kiegészítő olyan hatalmas ereklyékkel rendelkezik, amelyek az idő előrehaladtával még erősebbé válnak. Ezek a fegyverek különféle erőket és tulajdonságokat kapnak a játék során, attól függően, hogy milyen karakterosztályhoz rendeljük őket.
  • Új csapattársak: A kiegészítő első része két, vadonatúj szereplőt mutat be, akik végigkísérnek kalandjaid során. Caroc Ördöge (The Devil of Caroc), a rogue, és Zahua, a szerzetes kísérnek el küldetéseiden a The White March-ban, de az alapjátékba is visszautazhatnak veled.
  • Hibrid osztályképességek és tehetségek: A különböző kasztok mostantól további - a sokoldalúságot elősegítő - lehetőségeket kapnak, és más kasztok egyes képességeit is használhatják.
  • Csapat mesterséges intelligencia (Party AI): Mostantól lehetőséged nyílik rá, hogy MI szkripteket állíts be csapatodnak, így jobban figyelhetsz a kedvenc karaktereid irányítására.
  • Továbbfejlesztett ellenséges mesterséges intelligencia: Ellenségeid és az életedre törő szörnyek okosabbak, mint korábban bármikor. Az új MI révén az egész játék még gazdagabbá válik a kihívások terén, a varázslatokat használó karakterek pedig a varázslatok szélesebb körét használják ellened, még pusztítóbb módon.
  • Pontújraosztás (Respec): Csapatod tagjainak pontjait és szintjeit szabadon újraoszthatod bármelyik kocsmában vagy fogadóban. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít a játékosok számára, hogy szabadon kísérletezgessenek a szerepjáték rendszereivel, mely lehetővé teszi a más kaszthoz tartozó képességek használatát is. Ha nem vagy teljesen elégedett a karaktereddel, egyszerűen építsd újra az alapoktól!

 

 

© 2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom futtatásához szükség van a Pillars of Eternity alapjáték Steames verziójára.

 

PC

Minimum:

Processzor: Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73, Memória: 4GB RAM, Videokártya: ATI Radeon HD 4850 vagy NVIDIA GeForce 9600 GT, Merevlemez: 5GB, Operációs rendszer: Windows Vista 64-bit vagy újabb

Ajánlott:

Processzor: Intel Core i5-2400 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X6 1100T, Memória: 8GB RAM, Videokártya: Radeon HD 7700 vagy NVIDIA GeForce GTX 570, Merevlemez: 5GB, Operációs rendszer: Windows Vista 64-bit vagy újabb

 

Linux

Minimum:

Processzor: Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73, Memória: 4GB RAM, Videokártya: ATI Radeon HD 4850 vagy NVIDIA GeForce 9600 GT, Merevlemez: 5GB, Operációs rendszer: Ubuntu 14.04 LTS 64-bit

Ajánlott:

Processzor: Intel Core i5-2400 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X6 1100T, Memória: 8GB RAM, Videokártya: Radeon HD 7700 vagy NVIDIA GeForce GTX 570, Merevlemez: 5GB, Operációs rendszer: Ubuntu 14.04 LTS 64-bit

 

MAC

Minimum:

Processzor: Intel Core i5-540M @ 2.53 GHz, Memória: 4GB RAM, Videokártya: ATI Radeon HD 6750M vagy NVIDIA GeForce GT 330M, Merevlemez: 5GB, Operációs rendszer: OS X 10.6.3 Leopard 64-bit

Ajánlott:

Processzor: Intel Core i5-540M @ 3.40 GHz, Memória: 8GB RAM, Videokártya: Radeon R9 M290X vagy Nvidia GeForce GTX 775M 2GB, Merevlemez: 4GB, Operációs rendszer: OS X 10.9 Mavericks 64-bit  


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás