Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Sid Meier's Civilization VI alapjáték Steam változatának megléte.

 

 

Ez a kiegészítő a Sid Meier's Civilization VI játék Deluxe Edition kiadásában is megtalálható.

A Sid Meier's Civilization® VI játékban Hedvig királynő uralja Lengyelországot. A vallásos és terjeszkedni vágyó uralkodónak köszönhetően Lengyelország megszerezheti más civilizációk mezőit, amikor azok határaik megerősítésén munkálkodnak. Hedvig emellett az ereklyéket értékesebbé, a szent helyeket pedig hatékonyabbá teszi. A csomag új kampányt is tartalmaz: Európa keresztútján állva védd meg a termékeny lengyel földeket azoktól, akik maguknak szeretnék megkaparintani őket. Meg tudod vetni a lábadat és visszaverni a hódítókat?

 

Tartalmazza a teljes lengyel civilizációt Hedviggel, a szárnyas huszáregységekkel és az egyedi Sukiennice épülettel.

  • Lengyelország „Golden Liberty” nevű egyedi képessége lehetővé teszi, hogy területet szerezzenek egy erőd vagy tábor építésével, amellyel akár más civilizációk területeit is megkaparinthatják. Ezenkívül egy Military Policy helyet joker (wildcard) hellyé konvertálnak, még rugalmasabbá téve kultúrájukat.
  • Hedvig segítségével kiterjesztheted a vallásodat a közeli városokra, ha a Golden Liberty képességgel megszerzed egy másik civilizáció területét. Az ereklyéi hitbéli és kulturális bónuszt, valamint extra aranyat biztosítanak.
  • A híres szárnyas huszárok erős támadó egységek, amelyek képesek visszaszorítani a védekező egységeket.
  • A Sukiennice, avagy Posztócsarnok termelési bónuszt ad a külföldi kereskedőutakból és aranyat a belföldi kereskedőutakból.

 

Játssz egy nemes lengyel lovaggal a „Jadwiga's Legacy” (Hedvig öröksége) kampányban:

  • 60 fordulós korlát
  • Védd meg Lengyelországot, Prágát és Bécset a megszállóktól, köztük a teuton lovagoktól és az oszmán törököktől
  • Szerezz dicsőséget a csatában és bizonyítsd be, hogy te vagy Lengyelország legnagyobb védője.

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

©2016 Take-Two Interactive Software és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. tulajdonát képezik. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Sid Meier's Civilization VI alapjáték Steam változatának megléte. 

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEK Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites) Processzor: Intel Core i3 (2,5 GHz), AMD Phenom II (2,6 GHz) vagy erősebb Memória: 4 GB RAM Merevlemez: Legalább 12 GB hely Videokártya: 1 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 5570, nVidia 450 vagy Intel Integrated Graphics 530)

 

AJÁNLOTT Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites) Processzor: 4. generációs Intel Core i5 (2,5 GHz), AMD FX8350 (4.0 GHz) vagy jobb Memória: 8 GB RAM Merevlemez: Legalább 16 GB hely Videokártya: 2 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 7970, nVidia 770 vagy erősebb)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás