Surviving Mars: Space Race Plus (PC) DIGITÁLIS

Surviving Mars: Space Race Plus (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Surviving Mars alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Surviving Mars játék 3 DLC-je, egy csomagban!

Az alábbi kiegészítőket tartalmazza:

  • Surviving Mars: Space Race
  • Surviving Mars: Marsvision Song Contest
  • Surviving Mars: Colony Design Set

 

 

Polgárok egyesüljetek! Megkezdődött a verseny, melynek tétje az űrben elfoglalt helyetek. A Surviving Mars: Space Race a Surviving Mars túlélés-menedzsment játékának első nagy kiegészítője, amelynek középpontjában a küldetések szponzorai, valamint a rivális kolóniák állnak. A Föld legnagyobb országait és leghatalmasabb vállalatait egymással szembeállító Space Race arra ösztönzi a játékosokat, hogy bölcsen válasszák meg szponzoraikat, mivel azok mindegyike egyedi előnyökkel és célokkal rendelkezik, és más gyarmatok is versenybe szállnak a vörös bolygó korlátozott erőforrásaiért.

  • Megjelenik egy új kihívó: Versenyezz mérföldkövekért, a már eleve korlátozott erőforrásokért és az anomáliákért a többi, mesterséges intelligencia által irányított, rivális szponzorok által támogatott kolóniával, amelyek megpróbálnak gyökeret verni a Marson, hogy a bolygó szuperhatalmává váljanak. Kereskedhetsz, segélyhívásokra válaszolhatsz - vagy épp saját segélyhívásokat küldhetsz - sőt, akár a legfontosabb telepeseket is ellophatod a rivális kolóniákról, miközben létrehozod saját területedet a Mars felszínén.
  • Új pénz, új problémák: Találkozz két új játékossal a végső határért folytatott küzdelemben. Japán és Brazília most már új küldetésszponzorokként is elérhetők, és készek arra, hogy a mennyet és a Marsot is megmozdítva történelmet írjanak!
  • Föld a Marsnak, ismétlem, Föld a Marsnak: Nem számít, hogy az űr milyen mélységeibe merészkedsz, mindig követned kell a pénzt. Minden szponzor saját teljesítendő kihívásokkal rendelkezik, amelyeket egyéni kolonizációs céljaik érdekében teljesítened kell.
  • Képviseld a hazai csapatot: Minden szponzornak megvan a saját egyedi járműve és épülete, amelyet csak az ő gyarmataik képesek felépíteni és küldetésük során kihasználni előnyeiket. Fejezd ki az űrutazó konglomerátumod egyediségét - kupoláidon belül és kívül.
  • Számíts a kiszámíthatatlanra: Élj át narratív eseményeket a kolonizációs folyamatok során, amelyek segítenek feltárni az kupolában zajló élet valóságát, és igazi kihívást jelentenek a vezetői képességeid számára.

 

© 2018 Paradox Interactive AB, A SURVIVING MARS, és a PARADOX INTERACTIVE a Paradox Interactive AB védjegyeie és/vagy bejegyzett védjegyei Europában, az Amerikai Egyesült Államokban, és más országokban. Fejlesztette a Haemimont Games. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogos tulajdonosok tulajdonát képezi.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Surviving Mars alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) vagy újabb

Processzor: 4. generációs Intel i3 CPU vagy azzal egyenértékű

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: HD 4600 / Geforce 620 / Radeon 6450 vagy azzal egyenértékű GPU-k 1 GB video RAM-mal

Merevlemez: 6 GB szabad terület

AJÁNLOTT:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) vagy újabb

Processzor: 5. generációs Intel i5 CPU vagy azzal egyenértékű

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Geforce 750 Ti vagy azzal egyenértékű, 4 GB video RAM-mal

Merevlemez: 6 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás