The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire (PC) DIGITÁLIS

The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, DLC

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A tartalom használatához szükséges a The Elder Scrolls V: Skyrim alapjáték Steam változatának megléte.

Ezzel a hivatalos The Elder Scrolls V: Skyrim kiegészítővel földet vehetsz, és az alapoktól éptíheted fel otthonodat -  az egyszerű, egyszobás laktól egészen a hatalmas épületkomplexumig, amelyben többek között fegyverkamra, alkímiai laboratórium, istálló és kert is található. Használj olyan vadonatúj eszközöket, mint a vázlatasztal és az ács munkapad, hogy a kibányászott követ, agyagot és a kivágott farönköket épületekké és bútorokká alakítsd. Gyermekek örökbe fogadásával pedig házadból igazi otthont varázsolhatsz.


Jellemzők:

  • Válaszd meg birtokodat - Válaszd ki ingatlanod Hjaalmarch sós mocsaraiban, Falkreath erdeiben, vagy Pale tartomány hatalmas tundráján. Az ambíciózus földbirtokosok több telket is vásárolhatnak és elkezdhetik ingatlanbirodalmuk kiépítését.
  • Alakítsd ízlésed szerint otthonodat – Bővítsd otthonod számos helyiségkombinációval, például fegyvertárral, alkímiai toronnyal, konyhával, vagy trófeateremmel. Termessz növényeket az új üvegházadban, tarts mészároshalakat a halkeltetőben, helyezd el Arcane Enchanter-edet az enchanter toronyban, vagy büszkélkedj el legújabb hódításoddal a trófeateremben. Bővítsd otthonodat további épületekkel, például istállókkal, malmokkal, vasöntödékkel, vagy kertekkel. 
  • Új célok és kölcsönhatások – Védd meg otthonodat a kéretlen látogatóktól, mint amilyenek a fosztogató emberrablók, a fegyveres banditák, vagy a magukat a házadba befészkelő skeeverek. Szinte bármelyik követődet személyes inasoddá teheted, hogy javítsa vagy védje az otthonodat. Ha pedig még több segítségre van szükséged, fogadj fel egy személyes bárdot, vagy egy kocsist, hogy enyhítsék a nehézségeket, amelyekkel egy saját otthon jár.
  • Örökbefogadás– Varázsolj házadból igazi otthont a Hearthfire új örökbefogadási rendszerével. Adoptálj gyerekeket és lépj interakcióba családoddal új módokon. Játssz a gyerekekkel, engedd meg nekik, hogy házi kedvenceket tartsanak, és juss új bónuszokhoz a családod révén.

 

 

© 2012 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. The Elder Scrolls, Skyrim,
Hearthfire, Dawnguard, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are trademarks or registered trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved..

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a The Elder Scrolls V: Skyrim alapjáték Steam változatának megléte.

Minimális rendszerkövetelmények:  

OS: Windows 7/Vista/XP PC (32 vagy 64 bites)
Processzor: Dual Core 2,0GHz vagy jobb
Memória: 2GB RAM
Merevlemez: 6GB szabad hey a merevlemezen
Videokártya: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya 512 MB memóriával
DirectX kompatibilis hangkártya
Internetkapcsolat

 

Ajánlott rendszerkövetelmények:  

OS: Windows 7/Vista/XP PC (32 vagy 64 bites)
Processzor: Quad-core Intel vagy AMD CPU
Memória: 4GB RAM
Merevlemez: 6GB szabad hey a merevlemezen
Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis NVIDIA vagy AMD ATI videokártya 1GB memóriával (Nvidia GeForce GTX 260 vagy jobb; ATI Radeon 4890 vagy jobb).
DirectX kompatibilis hangkártya
Internetkapcsolat

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás