The Witcher III: Wild Hunt - Blood and Wine (PC) DIGITÁLIS

The Witcher III: Wild Hunt - Blood and Wine (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, Kaland, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

GOG key

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki. A játék erőszak ábrázolását tartalmazza A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

Wiedźmin 3: Dziki Gon Krew i Wino to spore rozszerzenie do tytułowej gry. Tym razem historia pociągnie graczy do zupełnie nowego terytorium o nazwie Toussaint. To tu wszystko wygląda niezwykle sielankowo. To jednak pozory. Na uboczy ogromnego księstwa czają się nowe, niespotykane dotąd potwory. Co więcej, rośnie liczba wynajmowanych na terenach winnicowych zbirów. Jest jednak jeden wiedźmin, który postanowił podjąć się ciężkiego zadania uprzątnięcia Toussaint z niechcianego elementu.

 

Dlaczego warto kupić w muve.pl:

 • natychmiastowa wysyłka
 • wyłącznie oryginalne kody
 • bezpieczne zakupy

A Blood and Wine a hatalmas, nyílt fantasy világban játszódó szerepjáték, a díjnyertes The Witcher 3: Wild Hunt utolsó kiegészítője.

 

A játékról:

Bújj Ríviai Geralt, a hivatásos szörnyvadász bőrébe, fedezd fel Toussaint hercegségét, melyet nem dúlt fel a háború, és fedd fel a vidéket rettegésben tartó szörny sötét titkát. Ahol minden nyom zsákutcába vezet, csak egy tapasztalt witcher bogozhatja ki az igazság szálait, csak ő élheti túl az éjszakában ólálkodó rettenetet. A teljesen új birodalmat, szereplőket és szörnyeket felvonultató Blood and Wine több mint 20 órás kalandot, sötét üzelmeket, váratlan fordulatokat, ármányt és románcot kínál.

 

 „A BORVIDÉKEN A HALÁL SZÜRETEL”
FEDEZZ FEL EGY ÚJ HERCEGSÉGET. TELJESÍTSD AZ UTOLSÓ KÜLDETÉST.

 

Jellemzők:

Fedezd fel a The Witcher hatalmas, nyílt világának új szeletét – a borok vidékét, Toussaint hercegségét

 • Vágj bele 20 órányi új kalandba egy olyan vidéken, amely semmihez sem hasonlítható sem a Wild Hunt, sem a Hearts of Stone világában.
 • Keress fel új felfedezetlen helyszíneket, láss neki új mellékküldetéseknek egy akkora területen, amely méretében Novigradhoz vagy a Senkiföldjéhez hasonlatos.
 • Dőlj hátra kényelmesen és pihend ki egy élet fáradalmait saját szőlőskertedben, igazi második otthonként.

 

Végezz a hercegséget rettegésben tartó titokzatos fenevaddal

 • Fejtsd meg a különös gyilkosságok rejtélyét – vizsgáld ki a véres gyilkosságsorozatot és fedezd fel benne a rendszert, megjósolva, ki lehet a következő áldozat.
 • Fedezd fel Toussaint fővárosa, Beauclair mocskos titkait – járd a várost nappal, találj válaszokat éjszaka.
 • Használj új felszerelést és tárgyakat, kombinálva őket képességeiddel, hogy a játékban eddig sosem látott szörnyekkel is végezhess.

 

Vágj bele az utolsó küldetésbe a teendőktől hemzsegő világban

 • Keress fel egy eltorzult tündérmesevilágot, olyan szürreális lényekkel megküzdve, amelyek gyermekkori mesekönyveid lapjairól lesznek ismerősek.
 • Új színekkel díszítheted a witcherpáncélokat egy új játékmechanizmusnak köszönhetően.
 • Légy lovagi tornák szereplője, bizonyságot téve igazi harci képességeidről, vagy fedezd fel a kanálgyűjtögető rettenet, a Dögrém titkát.
 • Vadászd le a hercegséget rettegésben tartó szörnyeteget új, nagyhatalmú szövetségesekkel, vagy hagyd az egészet a fenébe, és játssz inkább egy parti gwyntet az új Skellige paklival.

 

The Witcher® is a trademark of CD Projekt S. A. The Witcher game © CD Projekt S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on a novel by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A kiegészítő futtatásához a The Witcher III: Wild Hunt alapjáték gog.com-os verziója szükséges.

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7 vagy 64-bites Windows 8 (8.1) 
Processzor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940 
Memória: 6 GB RAM 
Videokártya: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870 vagy jobb 
Merevlemez: 40 GB szabad hely

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás