Tom Clancy's The Division: Underground (PC) DIGITÁLIS

Tom Clancy's The Division: Underground (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Kaland, Szerepjáték / RPG, Shooter / Lövöldözős, DLC

Nyelvi verzió:

Magyar felirattal

Védelem:

Aktivációs kulcs - Uplay

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM! E kiegészítő megtalálható a Tom Clancy's The Division Season Pass-ban is, így amennyiben már a Season Pass, vagy a Tom Clancy's The Division Gold Edition tulajdonosa vagy nem kell külön megvenned ezt a kiegészítőt.

 

 

Merülj el New York mélységeiben, hogy megőrizhesd azt, ami még megmaradt, a Tom Clancy‘s The Division első kiegészítőjében. Fedezd fel a metróvonalak, alagutak és csatornák véletlenszerűen létrehozott labirintusát, ahol halálos ellenfelekkel kell leszámolnod az értékes zsákmányra vadászva. Új betörés küldetés, fegyverek és egyéb meglepetések várnak.

 

© 2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Tom Clancy’s, The Division logo, the Soldier Icon, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükség van a Tom Clancy's The Division alapjáték Uplay-es változatára.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás