Total War: Warhammer II - The Prophet & the Warlock DLC (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Total War: Warhammer II - The Prophet & the Warlock DLC (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) DLC

Kategória:

Akció, Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER II alapjáték Steam változatának megléte.

 

A The Prophet & The Warlock a Total War: WARHAMMER II legújabb lord-csomagja. Bemutatjuk a Warhammer Fantasy Battles világának két új rivális Legendás Lordját, melyek mindegyike saját célokkal, játékmechanikával, egységekkel és játékstílussal rendelkezik, és mind az Eye of the Vortex, mind a Mortal Empires kampányokban, valamint az egyéni / multiplayer csatákban is használhatóak.

 

  • Két új, hatalmas Legendás Lord, új küldetésláncokkal, legendás tárgyakkal és készségfákkal
  • Játssz mint a Skryre Klán (Skavenek) vagy a Sotek Szekta (Gyíkemberek) és ismerj meg egyedülálló, eddig nem látott kampánymechanikákat
  • További két új Lord típus
  • Kilenc teljesen új csatatéri egység és ezek toábbi változatai, köztük a gépfegyveres Ratling Gun fegyvercsapatok és a félelmetes Ripperdactyl egységek
  • Engedd szabadjára a féktelen pusztítást a Skryre Klán Doomrocketjével, vagy idézd meg magának a kígyó-istennek a kivetülését a Sotek Hívásával!
  • Új Regiments of Renown egységek, amelyeket megnyithatsz, toborozhatsz, és csatába küldhetsz

 

Háttértörténet

Bár Sotek, a hatalmas kígyó-isten álmát alussza, de Tehenauin - legodaadóbb prófétája - nem pihen. Eljött az ideje, hogy az undorító Skavenek meglakoljanak a pestist terjesztő cselekedeteikért, márpedig fizetni fognak mindenért - mégpedig az életükkel! Tehenauin felsorakoztatja Red-Crested Skinks egységeit: áldozat készül. Egy hatalmas, bíbor áldozat. Csak akkor, ha a templomváros oltárait Skaven vér áztatja, ölt testet a kígyó-isten, hogy szabadjára engedje isteni haragját… 

De a Skavenek sem ülnek tétlenül, miközben Tehenauin keresztes hadjáratát tervezi. A Lustria dzsungeleiben található óriási Warpstone készleteket megszimatolva a boszorkánymester-mérnök Ikit Claw megszerezte a Star Tower-t a Skryre klán nevében: egy megállóhelyet, ahonnan mélyen behatolhat a kontinents belsejébe. A Tiltott Műhely segítségével Ikit Claw a káosz nyers erejét őrült terveihez használva újabb és újabb zseniális és kataklizmikus fegyvereket kovácsol… ütközőpályára állítva a boszorkánymester-mérnököt és Sotek prófétáját.

 

© Copyright Games Workshop Limited 2017. Warhammer, the Warhammer logo, GW, Games Workshop, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Developed by Creative Assembly and published by SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, Total War and the Total War logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office..

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER II alapjáték Steam változatának megléte.

DLC

Total War: WARHAMMER - Blood for the Blood God (PC) DIGITÁLIS

779Ft

Total War: WARHAMMER - Chaos Warriors Race Pack (PC) DIGITÁLIS

2299Ft

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás