muve.hu

Total War: WARHAMMER - Norsca (PC) DIGITÁLIS

Total War: WARHAMMER - Norsca (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Akció, Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Skute lodem królestwa nordlingów czekają, by o nie zawojować! Dodatek do bestsellerowej serii Total War (dostępny w formie kodu Steam) to jedno z najciekawszych rozszerzeń dostępnych w naszym sklepie.


A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER alapjáték Steam változatának megléte.

 

Total War: WARHAMMER – Norsca

  • Hódítsd meg az Óvilágot Norsca és Wintertooth portyázó törzseivel
  • Két új Legendás Lord: Vándor Wulfrik és Throgg
  • Fogadd fel Norsca szerteágazó képességfa-specifikációkkal rendelkező Lordjait
  • Toborozz három új Hőstípust, szerteágazó képességfa-specifikációkkal
  • Keresd a sötét istenek kegyeit gazdag jutalmakért!
  • Vadássz az Óvilág leghatalmasabb szörnyetegeire, és állítsd őket ügyed szolgálatába!
  • Új egységek széles arzenálja, amelyben olyen különleges bestiákat is találsz, mint például a Harcimamutok (War Mammoths) és a Jégsárkányok (Frost-Wyrms)
  • Lassítsd le ellenfeleidet a jéghideg Fagyás (Frostbite) harci képességgel
  • Törj át az ellenség vonalain az új Düh (Rage) és Berserk képességekkel

 

Messze északon, a Káoszpusztaságok és a Karmok Tengere között fekszik Norsca. Egy kopár, barátságtalan félsziget az Óvilág északi peremén, amelyet vad harcosok által alkotott törzsek laknak, akiket a könyörtelen hóviharok, a terméketlen jeges tundra, és ezen átkozott földek szörnyű őslakosai keményítettek meg. A sötét istenek fanatikus szolgái, akik semmitől sem rettennek vissza, hogy erejüket bizonyítva méltó ellenfelek és új, feldúlható területek után kutassanak.

 

Játékstílus

A norscai hadjárat egyet jelent a könyörtelen pusztítással és rombolással. Az elsődleges bevételi forrást a portyák és dúlások jelentik. Ez pedig a hihetetlenül mozgékony és harcias játékstílusnak kedvez - seregeid szinte folyamatos mozgásban lesznek, gyakran harcban más frakciókkal. A települések felégetésével monolitokat emelhetsz Norsca sötét isteneinek... és az istenek mindig megjutalmazzák a hívőket!

A csatában Norsca seregei villámgyorsak és brutálisak, a seregek gerincét pedig az egyre erősebb és jobban páncélozott Fosztogató (Marauder) gyalogsági egységek adják. A megfelelő épületekkel azonban olyan szörnyűséges egységek is elérhetővé válnak, mint például a trollok, a Fimir harcosok, a norscai jégfarkasok, és a bőrfarkasok. Az egységek királyai pedig a Jégsárkány (Frost-Wyrm) és a gigantikus Harcimamut (War Mammoth).

 

Különleges Norsca játékmechanikák:

Hűség az istenekhez - Egy település elfoglalását követően Norsca frakcióinak egy különleges, csata utáni lehetőség áll a rendelkezésére. A megszállás és a fosztogatás mellett úgy is dönthetnek, hogy lerombolják a települést, és a helyén egy monolitot állítanak a négy sötét isten egyikének, akiket hitükben a Sas, a Varjú, a Kígyó, és a Vadászkopó testesít meg. Minél több monolitot állítasz fel, annál nagyobb az istenek jutalma is. Az előnyök egyre erősebb hadjárat és harci bónuszok, valamint egyes esetekben különleges egységek vagy szereplők formájában jelentkeznek.

Győzelmi feltételek - Aki teljes mértékben egy istennek kötelezi el magát, és biztosítja számára a végső és legnagyobb jutalmat, az előtt megnyílik a kampány-győzelem felé vezető út. De az istenek féltékenyek, és a három isten, akiket magadra haragítottál, nem lesz kegyes. Legerősebb bajnokaikat küldik majd ellened, hogy kihívást intézzenek hatalmaddal szemben, miközben egy sor küldetést aktiválnak, amelyek az epikus végjátékban érik el csúcspontjukat, garantálva az izgalmas játékélményt. 

Szörnyvadászat - Amint a technológia fán a "Monster Hunter" képesség megnyitásra kerül, a Norsca frakció hozzáférést szerez a Monstrous Arcanum-hoz. Ez az ősi kötet felsorolja a világ legnagyobb szörnyeit és bestiáit. A játékos ezt követően vadászatokat kezdeményezhet, és többlépcsős küldetésekre indulhat, amelyek csúcspontjukat e legendás teremtmények elleni csatákban érik el. Miután legyőzted őket, legendás trófeákat szerezhetsz, amelyekkel felszerelheted karaktereidet. Bizonyos esetekben pedig a szörnyek betörhetőek, így később bevethetőek a harcban.

Fagyás - Alakulataid közt számos jeges egységet találsz, a norscai jégfarkasoktól a jégtrollokon át, amelyek a fagyasztás passzív képességével rendelkeznek. Ez az új funkció nagyban lelassítja a közelharcba bonyolódott egységeket, így a menekülő, vagy éppen manőverezni próbáló csapatok sokkal könnyebben lerohanhatóak.  Hasonló a hatalmas Jégsárkány fagyasztó aura (Chilling Aura) képessége, amely folyamatosan lassítja a közeli ellenséges egységek haladását.

Uralkodj! - Tedd szövetségeseiddé Norsca törzseit azáltal, hogy csatában legyőzöd a frakciók vezetőit. Egy ilyen erődemonstráció után sokkal könnyebben elfogadják uralmadat!

Helyőrségek - A Norsca-n kívül található, meghódított tengerparti településeken fosztogató helyőrségeket hozhatsz létre. Ezek alapvető toborzási lehetőségeket kínálnak, valamint hasznos módon portyázó seregeid utánpótlását is ellátják. A Norsca-n kívüli fő frakcióvárosok – mint például Altdorf, vagy Drakenhof kastélya - biztosításával pedig teljesen kifejlett norscai településeket építhetsz. Ezen városok birtoklásával elrabolhatod eredeti tulajdonosaik titkait, különleges új technológiák kifejlesztése előtt megnyitva az utat.

 

 

 

© Copyright Games Workshop Limited 2015. Warhammer, the Warhammer logo, GW, Games Workshop, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Developed by Creative Assembly and published by SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, Total War and the Total War logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Total War: WARHAMMER alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:(Körülbelül 15-25 FPS várható a kampánytérképen, valamint az 1v1 küzdelmekben, 20-20 egység elleni csatákban, "Alacsony" grafikai beállítások mellett.)Operációs rendszer: Windows 7 64Bit, Processzor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz, Memória: 3GB RAM*, Merevlemez: 35 GB, Videokártya: (DirectX 11) AMD Radeon HD 5770 1024MB | NVIDIA GTS 450 1024MB | Intel HD4000 @720P*Az integrált videokártyák esetén 4 GB RAM szükséges (pl. Intel series HD-nál)

AJÁNLOTT:(Körülbelül 45-55 FPS várható a kampánytérképen, valamint az 1v1 küzdelmekben, 20-20 egység elleni csatákban, "Magas" grafikai beállítások mellett.)Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64Bit, Processzor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz, Memória: 8 GB RAM, Merevlemez: 35 GB, Videokártya: (DirectX 11) AMD Radeon R9 270X 2048MB | NVIDIA GeForce GTX 760 2048MB @1080P

 

60FPS+ RENDSZERKÖVETELMÉNY:(Legalább 60 FPS várható a kampánytérképen, valamint az 1v1 küzdelmekben, 20-20 egység elleni csatákban, "Ultra" grafikai beállítások mellett.)Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64Bit, Processzor: Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz, Memória: 8 GB RAM, Merevlemez: 35 GB, Videokártya: (DirectX 11) AMD Fury X | Nvidia GTX 980 @1080P


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás