XCOM 2: Alien Hunters DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

XCOM 2: Alien Hunters DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Mac játékok, Linux játékok, DLC

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Alakítsd az XCOM katonáit egy elit idegenvadász osztaggá a lenyűgöző új fegyverekkel és páncélokkal, hogy szembeszállhassanak az új idegen uralkodókkal, akik a teljes kampány során csapatod nyomában lesznek. A DLC továbba az Avenger és a katonák megjelenését érintő "kozmetikai" frissítéseket, valamint egy új epikus küldetést tartalmaz, amelyben Bradford központi tiszt egy régi barát segítségével vezet egy osztagot.

 

Ez a tartalom az XCOM 2 Reinforcement Pack, valamint az XCOM 2 Digital Deluxe Edition részeként is megvásárolható. Amennyiben már rendelkezel ezek egyikével, NE VÁSÁROLD MEG ezt a DLC-t, mivel ezzel kétszer fizetnél érte. 

 

©2016 Take-Two Interactive Software, Inc. Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM, XCOM 2, and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Futtatásához szükséges a - külön megvásárolható - XCOM 2 alapjáték Steam verziója.

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows® 7, 64-bit, Processzor: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz/AMD Phenom 9950 Quad Core 2.6 GHz, Memória: 4GB RAM, Merevlemez: 45GB, Videokártya: 1GB VRAM ATI Radeon HD 5770/1GB VRAM NVIDIA GeForce GTX 460, DirectX verzió: 11, Hangkártya: DirectX kompatibilis

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows® 7, 64-bit, Processzor: 3GHz Quad Core, Memória: 8GB RAM, Merevlemez: 45GB, Videokártya: 2GB VRAM ATI Radeon HD 7970/2GB VRAM NVIDIA GeForce GTX 770,  DirectX verzió: 11, Hangkártya: DirectX kompatibilis

 

Egyéb információk:

Az első üzembe helyezés egyszeri internet kapcsolatot igényel a Steam-aktiváláshoz; A játék futtatásához az alábbi szoftverek szükségesek (a játék telepítése során ezek automatikusan installálásra kerülnek): Steam kliens, Microsoft Visual C ++ 2012 és 2013 Runtime Libraries és Microsoft DirectX.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás