Football Manager Touch 2017 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Football Manager Touch 2017 (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Digitális

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

  

Vedd át az irányítást kedvenc labdarúgócsapatod felett a Football Manager Touch 2017-ben - az áramvonalasított, a futball-menedzsment élményt az átigazolásokra és a taktikára kihegyező játékban. 

A Football Manager Touch 2017 több mint 2500 valós, irányítható klubcsapatával, és több mint 190 000, leigazolható valódi labdarúgót és csapattagot felölelő keretével a Football Manager méltán elismert adatázisa révén a már megszokott, mély és komplex játékmenetet nyújtja, ugyanakkor egy gyorsabb, az alapvető menedzseri feladatokra összpontosító élményt biztosít.

Szabad kezet kapsz az átigazolások felett és eldöntheted, hogy ki lépjen a pályára és ki maradjon a kispadon. Gyakorolj teljes ellenőrzést a taktika felett és kövesd a meccset élőben az elismert 3D meccsmotor segítségével. A siető és időhiányos menedzserek számára a Touch lehetőséget biztosít, hogy egy gombnyomással szimulálják a meccset, így gyorsan végigszáguldhatnak a szezonon - egynesen a dicsőségbe.


 

© Sports Interactive Limited 2016. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Developed by Sports Interactive Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, the Football Manager logo, Sports Interactive and the Sports Interactive logo are either registered trademarks or trademarks of Sports Interactive Limited. All rights reserved. All other company names, brand names and logos are property of their respective owners.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC:

Operációs rendszer: Windows 7, 8, 10  
Processzor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM  
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 3 GB szabad hely

 

MAC:

Operációs rendszer: Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10
Processzor: Intel Core 1.8GHz+
Memória: 2 GB RAM
Grafika: NVidia GeForce 7300 GT ATI Radeon X1600 Pro Intel GMA X3100 256MB VRAM OpenGL 2.0 kompatibilis
Merevlemez: 3 GB szabad hely

 

Linux:

Operációs rendszer: Ubuntu 12.04 LTS Linux 
Processzor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 1.8GHz+ 
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: NVidia GeForce 7300 GT AMD Radeon HD 2400 Pro Intel HD 3000/4000 256MB VRAM OpenGL 2.0 kompatibilis
Merevlemez: 3 GB szabad hely

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás