Imperator: Rome Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Imperator: Rome Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, Digitális

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

 

Az Imperator: Rome Deluxe Edition az alábbiakat tartalmazza:

 1. Paradox fórumikon
 2. Paradox fórumavatár
 3. Digitális művészeti album
 4. Háttérképek
 5. Deluxe Edition Paradox fórumikon
 6. Deluxe Edition Paradox fórumavatár
 7. Hellenistic World Flavor Pack (Hellenisztikus világ hangulati csomag)

Nagy Sándor birodalma különálló királyságokra szakadt, a korábbi tábornokok és funkcionálisok pedig az uralkodó örökségén civakodnak. Egyiptomban a híres Ptolemaiosz őrzi a nagy hódító testét, és a Nílus kincseit. Szeleukosz megszilárdította hatalmát Perzsiában, míg Antigonosz Anatólia területén épített ki egy bázist. A kegyetlen Lüszimakhosz uralja Trákiát, és Makedónia, a birodalom szíve pedig a trónbitorló Kasszandrosz kezébe került.

Ez a csomag új egységmodelljeivel, és játékhangulatával új színt ad a diadokhoszok háborúinak.

 • 4 új hadseregmodell: Egyedi hadseregmodellek Makedónia, Phrügia, a Szeleukida Birodalom, és Thrákia számára.
 • 4 új hajómodell: Egyedi hadihajó-tervek Egyiptom, Macedónia, Phrügia, és a Szeleukida Birodalom számára, beleértve a híres hellenisztikus szuperhajók ábrázolását.
 • Különleges műemlékek a térképen: Nagy Sándor mauzóleuma, a Rodoszi Akropolisz, Pergamon fellegvára, Áj Hánum palotája, Alexandria könyvtára, és a makedón Argead-palota,
 • Hat hellenisztikus hangulati esemény: Nagy Sándor örökségéről, Nagy Sándor háborúinak veteránjairól, a hellenisztikus kultúra terjedéséről, városi sporteseményekről, és kereskedelemről.
 • Nagy Sándor Teste eseményláncolat: Próbáld meg ellopni Nagy Sándor földi maradványait, hogy emlékművet emelhess dicsőségének.
 • Új eseménygrafikák: Kifejezetten az egyedi eseményeknek szentelt új művészeti rajzok. • Új zene: Speciális zene, amely kifejezetten a hellenisztikus játékosok számára lett komponálva. 

 


Nagy Sándor. Hannibál. Caesar. Ezek a nagy államférfiak és a hozzájuk hasonlók tucatjai egy kontinens sorsát alakították. Hatalmas királyok, ügyes tábornokok és önjelölt istenek hagytak nyomot a Földközi-tenger ókori térségén. E tenger körül a összetartó nemzetek, heves harcban tették próbára bátorságukat és erényeiket egymás ellen, kulturális és politikai örökségük mostanra pedig elválaszthatatlanná vált attól, amit nyugati civilizációnak nevezünk. De semmi sem volt eldöntve. Képes vagy megváltoztatni a történelem menetét az Imperator: Rome-ban?


Az Imperator: Rome a Paradox Development Studio legújabb nagyléptékű stratégiai címe. A Nagy Sándor halálát követő utódbirodalmaktól a Római Birodalom megalapításáig terjedő zivataros századokban játszódó Imperator: Rome meghív, hogy újra átéld a klasszikus kor birodalomépítéseinek dicsőségét és kihívásait. Kezeld a népességedet, keresd a lehetséges árulás jeleit, és tartsd meg a hitet az isteneidben.

 

Az Imperator: Rome főbb jellemzői:


Karakterkezelés 
Egy élettel teli világ, amelynek szereplői változatos készségekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek idővel megváltoznak. Ők vezetik a nemzetedet, irányítják a tartományaidat, valamint ők parancsolnak hadseregeidnek és flottáidnak. Emellett bemutatjuk új, emberibb karakterábrázolásunkat is.

Változatos népesség 
Polgárok, szabadok, törzsek és rabszolgák - minden lakosságnak saját kultúrája és vallása van. Függetlenül attól, hogy hadseregeidet, kincstáradat, vagy kolóniáidat töltöd fel velük, tartsa szem előtt a boldogságukat - a sikered az ő elégedettségüktől függ.

Harci taktikák 
A csata előtt Te választhatod ki, hogyan közelíted meg a csatateret, hogy ellensúlyozd az ellenség hadicseleit.

Katonai hagyományok 
Minden kultúra egyedülálló, rá jellemző módon vívja háborúit. A rómaiaknak és a keltáknak is különböző lehetőségek állnak rendelkezésükre. Nyiss meg egyedi bónuszokat, képességeket és egységeket.

Különböző kormánytípusok 
Kezeld egy köztársaságban a szenátust, tartsd egyben udvarodat egy monarchiában, tartozz felelősséggel a klánoknak egy törzsi rendszerben.

Barbárok és lázadások 
A vándorló barbárok elpusztíthatják, vagy benépesíthetik legjobb földjeidet, míg a hűtlen kormányzók vagy tábornokok ellened fordulhatnak - hadseregeikkel együtt!

Kereskedelem 
Az áruk bónuszokat biztosítanak saját tartományuk számára. Kihasználod a készleteket, hogy megnöveld a helyi erődet, vagy inkább kereskedsz a felesleges árukészleteiddel, hogy szétoszthasd a pénzt?

Tartományi fejlesztések 
Fektess épületekbe, utakba és a védelembe, hogy erősebbé és gazdagabbá tedd királyságodat. 

 

Paradox Interactive, IMPERATOR ROME® Copyright© [2018] Paradox Interactive AB Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

 • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows® 7 Home Premium 64 bites SP1-es szervizcsomaggal
 • Processzor: Intel® iCore™ i3-2105 vagy AMD® FX-8120
 • Memória: 4 GB RAM
 • Videokártya: Nvidia® GeForce ™ GTX 570 vagy azzal egyenértékű AMD grafikus kártya

AJÁNLOTT:

 • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows® 10 Home 64 bites
 • Processzor: Intel® iCore™ i5- 4690K vagy AMD® Ryzen™ 3 2200G
 • Memória: 8 GB RAM
 • Videokártya: Nvidia® GeForce™ GTX 960

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás