Night Call Deluxe Edition (PC) Steam

Night Call Deluxe Edition (PC) Steam

Kategória:

Indie (Független)

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Rejtélyes sorozatgyilkos vadászik áldozataira a modern kori Párizs utcáin. Egyre több a haláleset, ám a rendőrség nem kerül közelebb a tettes elfogásához. Taxisofőrként dolgozol és te vagy a túlélője a gyilkos egyik legutóbbi támadásának, éppen csak megúsztad. Hét éjszakád van rá, hogy segíts elfogni a gyilkost, vagy a rendőrség téged fog meggyanúsítani. A következő néhány műszakod messze nem lesz sem hétköznapi, sem pedig biztonságos...

A Night Call egy nem lineáris, történetvezérelt noire nyomozós játék. Ugyan nem vagy nyomozó, azonban van egy adottságod. Az emberek könnyen feloldódnak a társaságodban. Megnyílnak. Megosztják a gondolataikat, érzéseiket, történeteiket... titkaikat. Az utasaid számára több vagy, mint egyszerű sofőr: barát, bizalmas, tanácsadó. A kukkoló, aki bepillantást nyerhet a Fény Városának elfedett, ugyanakkor nagyon is valóságos életeibe. De jól el kell játszanod minden szerepedet, ha el akarod kapni a gyilkost.

Használd ki minden éjjel a korlátozottan rendelkezésedre álló időt és gyűjtsd a nyomokat, miközben pénzt keresel, hogy kifizethesd a számláidat. Vidd el utasaidat az úti céljukhoz, hallgasd meg a történeteiket és válaszd meg kellő körültekintéssel a válaszaidat - néhányan átlagos emberek, akik csak szeretnék, ha valaki meghallgatná őket, míg mások történeteiben ott rejtőzik a nyomozás fontos bizonyítéka. A megfelelő nyomokat követve szerezz új információt a gyanúsítottakról, de ne feledd, hogy meg kell keresned a pénzt benzinre és a rezsiköltségedre is.

Vajon meg tudod oldani a rejtélyt mielőtt túl késő lenne? Jobb, ha sietsz, mert az óra és a taxióra egyaránt ketyeg...

FŐBB JELLEMZŐK:

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

  MINIMUM:
  • Op. rendszer: Windows 7
  • Processzor: Intel Core i3-7100, AMD FX-8100 or equivalent
  • Memória: 4 GB RAM
  • Grafika: Intel UHD 630, Geforce GTX 275, Quadro 2000D or equivalent
  • Tárhely: 2 GB szabad hely
  • Hangkártya: 

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás