Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam

Bear With Me: The Lost Robots (PC) Steam

Kategória:

Indie (Független), Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Az epizodikus noir kalandjáték-sorozat, a Bear With Me visszatért! Itt a Bear With Me: The Lost Robots – a vadonatúj előzményepizód, Amber testvére, Flint, és a mogorva nyomozó, Ted E. Bear főszereplésével. 

Irány Paper City nyüzsgő és kőkemény alvilága, ami új szereplőket és számos tanulságot tartogat a Bear With Me első 3 részének felvezetésében.

Sötét hangvételű kihallgatások, szarkasztikus csipkelődés és komoly fejtörők szegélyezik hőseink útját, miközben egy nagyobb, baljósabb rejtély szálait göngyölítik fel. A történethez illő zene, szerteágazó narratíva és egyedi stílusban rajzolt 2D animációk, lenyűgöző film noir hangulatban: a Bear With Me igazi érzelmi hullámvasútra ülteti fel a játékosokat egy olyan történet során, amely alapjaiban határozza meg a főszereplők további sorsát.

Jellemzők

Klasszikus műfaj, újragondolva. Ez a modern, indie kaland egyedi csavart visz a kattintgatós kalandjátékok időtlen képletébe. Oldd meg a rejtélyeket, hallgasd ki a gyanúsítottakat és derítsd fel a bűnügyi helyszíneket a válaszok után kutatva!

Lebilincselő történet. A Bear With Me a vígjáték és a horror elemeit csempészi a rejtélybe, ezzel izgalmas, négy részen átívelő narratívát kínál.

Teljesen interaktív környezet. Fedezd fel a hatalmas Paper Cityt és gyűjtsd össze a bizonyítékokat a rejtély megoldásához! A játékosok szabadon, saját tempójukban oldhatják meg a rejtélyeket, vissza-visszatérve akár a megoldatlan részekhez és így rakva össze a megoldáshoz szükséges lényeges információkat.

Emlékezetes szereplők. A menő és emlékezetes Ted E. Beartől az optimista Amberig nagy számú, teljesen szinkronizált szereplőgárdával elegyedhetsz beszédbe, akik segítenek vagy épp hátráltatják az elszánt főszereplőket az igazság hajthatatlan felgöngyölítése során.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

  MINIMUM:
  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Op. rendszer: Windows 7 SP1+
  • Processzor: SSE2 instruction set support, generally everything made since 2010 should work
  • Memória: 2 GB RAM
  • Grafika: DX10 (shader model 4.0) capabilities; generally everything made since 2010 should work
  • DirectX: Verzió: 9.0
  • Tárhely: 4 GB szabad hely
  AJÁNLOTT:
  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

©2019 Exordium Games. All rights reserved. Published by Modus Games™. Modus Games™ and the Modus™ logo are trademarks of Modus Games, LLC. All rights reserved. All other trademarks or registered trademarks belong to their respective 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás