Blanc

Blanc promóció

Kategória:

Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

A Blanc egy művészi kooperatív kaland, amely egy farkaskölyök és egy őzike útját követi, akik egy hatalmas, havas vadonban rekedtek. Egy valószínűtlen társulásban kell összefogniuk, hogy megtalálják családjukat.

 

Érzelmes utazás

Éld át egy farkaskölyök és egy őzike költői történetét a Blanc látványos világában. Egy hirtelen hóviharban eltévedve egymásra kell támaszkodniuk, hogy követni tudják a családjuk által a hóban hagyott lábnyomokat.

Lélegzetelállító kézzel készített művészet

Merülj el Blanc lenyűgözően gyönyörű fekete-fehér világában - teljesen kézzel rajzolt papírra 2D-ben, mielőtt 3D-ben életre kelne. A Blanc az állatok utazására és élményeire összpontosít, szöveg nélküli játékmenettel és történetmeséléssel, lehetővé téve a játékosok számára, hogy teljesen belemerüljenek a csodálatos világába.

Kövesd a családod nyomát

Minden állatnak megvan a maga egyedi, egymást kiegészítő erőssége, amit ki kell használnod ahhoz, hogy a havas tájakon navigálj. A mindössze két gombot és a mozgást használó, egyszerű játékmenet lehetővé teszi, hogy bárki játszhasson, és kövesse hazafelé vezető útjukat.

Együttműködés szükséges

Két játékos veszi át az irányítást a farkaskölyök vagy az őzike felett. Vezesd át őket a környezeten, a kíméletlen időjáráson és az akadályokon, amelyekkel együtt kell szembenéznetek. Építsetek ki egy közös kapcsolatot helyben, ugyanazon a képernyőn, vagy messziről az online játékkal.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

    • Op. rendszer: TBD
    • Processzor: TBD
    • Memória: 4 GB RAM
    • Grafika: TBD
    • Tárhely: 2 GB szabad hely

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás