Chronology (PC) DIGITÁLIS

Chronology (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai, Indie (Független), Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A Chronology a puzzle, a kaland és a platformer játékok észbontó keveréke, ahol az idővel dacolva manipulálhatod a múltat és a jövőt, hogy megjavítsd a jelent. Játssz az Öreg Feltalálót vagy társát - a Csigát - irányítva és használd különleges képességeiket: utazz előre és vissza az időben, vagy állítsd meg az időt, .

 

Jellemzők:

  • Az idő mindent megváltoztat - Oldj meg feladványokat előre- és visszautazva az időben, vagy egyszerűen állítsd meg az idő folyását.
  • Karakterek szívvel és lélekkel - váltogass a két szerethető, különböző képességekkel rendelkező szereplő között, és egyesítsd erőiket.
  • Egy észbontó történet. Ahogy a sztori kibontakozik, megtudhatod, hogy a főszereplő korábban milyen szerepet játszott a világ jövőjének alakításában.
  • Egy varázslatos, színes, élénk és élő univerzum, amely különböző korok és kultúrák elemeit ötvözi.
  • Gyönyörűen animált szereplők, gépek és lények, amelyeket Mijazaki Hajao munkássága inspirált (A Vándorló palota, Totoro - A varázserdő titka, Chihiro Szellemországban)

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7/8, Processzor: 1.8 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics (4000/5000)/AMD HD Graphics 7-es sorozat, DirectX verzió: 9.0c, Merevelemez: 900 MB, Hangkártya: OpenAL kompatibilis, Egyéb megjegyzések: Kontroller-támogatás: Microsoft Xbox 360 Controller for Windows


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás