Hunting Simulator (PC) DIGITÁLIS

Hunting Simulator (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Szimulátor, Kaland

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A vadászat valósághű szimulációját kínáló Hunting Simulator-ban a játékosok az egy- és többjátékos módokkal, a változatos vadászterületekkel, valamint a több száz teljesítendő céllal számtalan órára elmerülhetnek a nyílt vadonban. Az Unreal 4 Engine-t használó játék a világ olyan neves vadászterületeit mutatja be, mint például Colorado hegységeit, Franciaország tölgyeseit, vagy éppen Alaszka havas síkságait. Minden egyes területet változatos és realisztikus megjelenésű állatok népesítenek be, amelyek mindegyike autentikus viselkedést mutat be.

 

Jellemzők:

  • KÖVESS 37 ÁLLATFAJT: A síkságok apró és mozgásszegény életmódot folytató állatai, nagyvadak, ragadozók, és vízimadarak... minden faj csak a természetes élőhelyén található meg.
  • FEDEZZ FEL 12 ELTÉRŐ RÉGIÓT: Minden játékbeli régió valódi vadászterületek alapján készült: rád várnak Alberta hatalmas tavai és boreális erdői, Texas kanyonjai és száraz síkságai, Colorado hegyvidéki területei, Alaszka tundrája és erdőrengetegje, a Skót-felföld, sőt, az Alpok, valaint a francia tölgyesek is!
  • SZERELKEZZ FEL: Válassz 17 különböző fegyver (hosszúíj, számszeríj, és akár Browning és Winchester puskák) valamint a modern vadászok közel 50 alapvető tartozéka - például hívók, csalik és széljelző porok - közül.
  • VÁLJ MÉG JOBB VADÁSSZÁ: Tanuld meg a lesek használatát, a nyomolvasás és -követés művészetét, valamint az elemekhez történő alkalmazkodást, a dinamikusan váltakozó időjárással és napszakokkal. Minden vadászterület egy egyedüálló, hatalmas oköszisztéma, amely felfedezésre vár.
  • TÖBB SZÁZ TELJESÍTENDŐ CÉL: Ismerd meg a vadászat izgalmát a 111, eltérő célokkal rendelkező küldetésből álló kampány során!
  • KÍSÉRLETEZZ AZ ELTÉRŐ JÁTÉKMÓDOKKAL: Fejleszd célzó képességeidet a "lőtéren', vagy vesd magad a zsákmány üldözésébe a "szabad vadászat" módban.
  • VADÁSSZ A BARÁTAIDDAL: Indulj kalandra az online, kooperatív többjátékos módban három barátoddal, vagy a világ minden táján megtalálható játékosokkal. Működjetek együtt, és osszátok meg a küönböző szerepköröket a vadászok között, hogy sikerrel közelítsétek meg a külnböző állatfajokat természetes környezetükben.
  • A VADÁSZAT ÚJ GENERÁCIÓJA: A vadászjáték műfajában először használhatsz drónokat, hogy felfedezd a környezetedet!

 

  

©2017 Published by Bigben Interactive and developed by Neopica. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Processzor: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz | AMD Phenom II X4 940, 3.0 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 460 | Radeon HD 6870, 1 GB VRAM, DirectX verzió: 11, Internet: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 17 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit, Processzor: Intel Core i5-3470, 3.20 GHz | AMD FX-6300, 3.5 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 970 | Radeon RX 470, 4 GB VRAM, DirectX verzió: 12, Internet: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 17 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás