Little Nightmares - Complete Edition (PC) DIGITÁLIS

Little Nightmares - Complete Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Horror, Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Little Nightmares™ - Complete Edition részét képező Secrets of the Maw Expansion Pass már megvásárolható, és rendszerünk a kódokat azonnal küldi, a szezonbérlet három DLC-je azonban csak későbbi időpontokban válik elérhetővé: a 'The Depths' 2017 júliusában, a 'The Hideaway' novemberben, a záróepizód pedig 2018 januárjában.

 

A Little Nightmares™ - Complete Edition a következőket tartalmazza:

  • Little Nightmares™ alapjáték
  • Little Nightmares™ Secrets of The Maw kiegészítő

 


Merülj el a Little Nightmares sötét és bizarr világában, és nézz szembe gyermekkori félelmeiddel! Segíts Six-nek, hogy elmeneküljön 'A Bendőből' - egy hatalmas, titokzatos hajóról, amelyet következő lakomájukra leső, elkárhozott lelkek laknak.

Fedezd fel az összes titkot egy párhuzamos menekülés történetében, ahol a Szökevény Kölyköt, egy másik, erről a szerencsétlen helyről kiutat kereső foglyot irányíthatsz. Utazása során a Kölyök felfedezi a Bendő rejtett zugait, így egy más nézőpontból is megismerheted Six kalandjait.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7, 64-bitProcesszor: Intel CPU Core i3Memória: 4 GB RAMVideokártya: Nvidia GTX 460DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 10 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7, 64-bitProcesszor: Intel CPU Core i7Memória: 8 GB RAMVideokártya: Nvidia GPU GeForce GTX 660DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 10 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás