My Time At Portia (PC) DIGITÁLIS

My Time At Portia (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szerepjáték / RPG, Szimulátor, Indie (Független), Casual, Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

Kezdj új életet Portia varázslatos városában! Állítsd vissza apád elhanyagolt műhelyének korábbi dicsőségét, termessz növényeket, tenyéssz állatokat, barátkozz össze a város mókás lakóival, és fedezd fel a titkokat, amelyeket ez a bűbájos, poszt-apokaliptikus világ már elfeledett!


Apád műhelykézikönyvével és régi munkapadjával felszerelkezve gyűjtened, bányásznod, és craftolnod kell, hogy Portia szerte a tiéd legyen a legjobb műhelyé. De készülj fel rá, hogy nem lesz egyszerű!

A Studio Ghibli varázslatos alkotásai által ihletett My Time at Portia egy csodálatos világba repít, amelyre örökké emlékezni fogsz. Hogyan fogod eltölteni az idődet Portiában?

Portia városa tele van különleges szereplőkkel, akikkel megismerkedhetsz. Iskolába járnak, munkájukat végzik, edzenek, és szórakoznak. Emellett pedig egyedi történetekkel rendelkeznek, amiket te is átélhetsz. A játékos más városlakókkal is kapcsolatba léphet - akár barátságokat, románcot, vagy épp házastársat keres.

Minden játékos szabadon otthagyhatja kézjegyét Portiában, és elmerülhet ebben a barátságos, vendégszerető városkában, amely számtalan élményt tartogat számukra.

 

Főbb jellemzők:

  • ÉPÍTSD FEL A SAJÁT MŰHELYEDET: Alakítsd apád elhagyatott műhelyét Portia legjobbjává! Gyűjtsd össze az erőforrásokat, és 'craftold magad' a helyi közösség szívébe, a napi feladatok, és a városlakók kéréseinek teljesítésével.
  • MŰKÖDTESD A SAJÁT FARMODAT: Vesd és gondozd saját terményeidet, miközben az otthonodat körülölelő üres erdőterületet egy idilli kis farmmá alakítod! A My Time at Portia a mezőgazdaság újszerű megközelítését kínálja, lehetővé téve számodra, hogy ületetődobozokat és félig automatizált öntözőrendszereket használj.
  • LÉGY KREATÍV: Váloztasd házadat az otthonoddá! Lásd el Tedd személyessé a lakhelyedet a rengeteg craftolható bútorral, dekorációval, és a szoba-fejlesztéssel!
  • CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGHEZ: Légy Portia rendkívüli közösségének tagja! Színes egyéniségek és felejthetetlen arcok, melyek mindegyike izgalmas történetekkel, energikus személyiséggel, és egyedi viselkedéssel rendelkezik. Szakíts rá ídőt, hogy megismerkedj mindenkivel - ki tudja, talán a szerelem épp itt vár rád?
  • FEDEZZ FEL ÉS CSATÁZZ: Ereszkedj le Portia ősi romjaiba és labirintusaiba. Bányássz erőforrások után kutatva, és fedezd fel, mi rejlik a látszólag békés vidék alatt. De a felkészületlenség veszélyeket rejt... Győződj meg róla, hogy elég felkészült vagy ahhoz, hogy félelmetes szörnyekkel és halálos főellenfelekkel szállj szembe, akik közed, és Portia titkai között állnak.
  • LÉPJ SZINTET: Fejleszd karakteredet különböző képességekkel, amelyek segítségedre lesznek kalandod során - mint egy igazi RPG-ben!
  • ...ÉS SZÁMOS EGYÉB: Portia egy színes élményekkel gazdagító hely, telis-tele szórakoztató tevékenységekkel! Hogyan fogod eltölteni az itteni idődet? Kipróbálnád magad szakácsként? Kihívhatnád új barátaidat egy kő-papír-olló meccsre, vagy ha elég bátornak érzed magad, akár bokszolhattok is. Válassz kedved szerint! Rengeteg minijáték, meglovagolható állat, és fesztivál vár. Vagy inkább lazítanál, és a délutánt horgászással töltenéd? Te döntesz arról, hogyan töltöd el az idődet Portiában!

 

 

My Time At Portia © Pathea Games. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Win 7+Processzor: i3Memória: 6 GB RAMVideokártya: ATI 5770, GTX 460DirectX verzió: 10Merevlemez: 5 GB szabad hely

AJÁNLOTT:A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Win 10Processzor: i7Memória: 8 GB RAMVideokártya: GTX960+DirectX verzió: 11Merevlemez: 10 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás