Observer (PC) DIGITÁLIS

Observer (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Mac játékok, Linux játékok, Indie (Független), Horror, Kaland

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Mit tennél, ha feltörnék a félelmeidet?

Az >observer_ egy cyberpunk horror játék, amelyet a Bloober Team, a Layers of Fear alkotói fejlesztettek. Fedezz fel egy sötét cyberpunk világot, amelyet ragályok, háborúk, és zűrzavar gyötörnek. Lépj be a neurális-rendőrség kötelékébe, és törj be az őrültek zavaros elméibe.


Jellemzők:

  • Figyelj meg és jelents! - Te vagy Dan Lazarski, az Observerként ismert elit neurális detektívek egyike, egy vállalatilag pénzelt rendőrségi egység tagja, akiknek feladata, hogy betörjenek a gyanúsítottak elméjébe. Ebben a jövőben bármi, amit gondolsz, érzel, vagy emléked van róla, felhasználható ellened a bíróságon.
  • Egy sötét disztópia - A 2084-es évben járunk. Ha valahogy túlélted a Nanofágot, jó eséllyel meghaltál a Háborúban. A túlélők a drogokba, a virtuális valóságba, és a neurális implantátumokba menekültek - bármibe, ami kizökkenti őket ebből az új valóságból. De előled nem bújhatnak el.
  • Interaktív őrület - Ahogy nyomok után kutatva behatolsz a bűnözők és az áldozatok instabil elméjébe, átéled legmélyebb félelmeiket, amelyek arra kényszerítenek, hogy megkérdőjelezd saját valóságodat -- és épelméjűségedet. 
  • Egy új horrorjáték a Layers of Fear alkotóitól - A Bloober Team legnagyobb és legrettenetesebb világa! Merülj el -- és veszítsd el elméd épségét -- a 2084-as év sötét disztópiájában. Az >observer_ egy kifejezetten az érett közönségnek szánt horror-élmény. Amit látni fogsz, fel fog kavarni.

 

 

© 2017 Published and distributed by Aspyr Media, Inc. “Aspyr” and the Aspyr “star” logo are federally registered trademarks of Aspyr Media, Inc. Mac and the Mac logo are trademarks of Apple Computer, Inc., registered in the U.S. and other countries. Bloober Team Inc. All rights reserved. ">observer_" and Bloober Team are all trademarks and/ or registered trademarks of Bloober Team Inc. All rights reserved. Unless otherwise indicated, ">observer_" is copyrighted by Bloober Team Inc. No part of the game may be used for any purpose other than indicated in the End User License Agreement. Therefore, reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means, electronic, mechanical or otherwise, for any purpose other than indicated in the End User License Agreement, is strictly prohibited without prior written permission.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Core i3 (3.4 GHz) / AMD A8-6700 (3.1 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce 660 / AMD R9 270
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 10 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás