LEGO Batman 3: Beyond Gotham (PC) DIGITÁLIS

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Gyerek, Lego

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

LEGO Batman 3 to kolejna odsłona niezwykle popularnej serii platformówek 3D. Gra tym razem wysyła nas do uniwersum DC, w którym Batman, wraz z Ligą Sprawiedliwości muszą podołać kolejnemu zadaniu. Tym razem jednak akcja nie rozgrywa się na mrocznych ulicach Gotham, a gdzieś w przestrzeni kosmicznej.

LEGO Batman 3, podobnie jak poprzednie odsłony tego cyklu, pozwala nam się wcielić w klockowe wersje superbohaterów. Przechodzimy z lokacji do lokacji, bijemy się plastikowymi przeciwnikami i rozwiązujemy liczne zagadki logiczne. A wszystko po to, by kolejny raz uratować klockowy świat.


A LEGO Batman 3: Beyond Gotham a nagysikerű LEGO Batman™: The Videogame és a LEGO Batman™ 2: DC Super Heroes videojátékok következő része. A mai napig a LEGO videojátékokból több mint 100 millió darabot adtak el világszerte.

"A hihetetlenül sikeres LEGO Batman franchisera építve azon dolgozunk, hogy a LEGO Batman 3: Beyond Gotham legyen ebben az évben A szuperhősös videojáték, amelyben minden korosztály megleli az örömét." nyilatkozta Tom Stone, a TT Games.ügyvezető igazgatója. "A TT Games a LEGO Batman sorozatot, és elképesztő mennyiségű karaktert a DC Comics univerzumból egy új határmezsgyére repít, ahol epikus új történet, még több kütyü, és meglepetésekben gazdag kihívások várnak."

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékban a Köpenyes Igazságosztó a DC Comics univerzumának szuperhőseivel egyesíti erőit, és a világűrbe indulnak, hogy megállítsák az ördögi Brainiac-et a Föld elpusztításában. A Lámpás Gyűrűk erejét felhasználva Brainiac egész világokat zsugorít össze, hogy az univerzum minden részéből származó, torz miniváros gyűjteményét gazdagítsa. Itt az idő, hogy a legnagyobb szuperhősök és a legrafináltabb gonosztevők összefogjanak, a különböző Lámpás Világokra utazva megszerezzék a Lámpás Gyűrűket, és megállításk Brainiec-et, mielőtt túl késő.

A játékosok a kaland során a DC Comics univerzumának több mint 150, egyedi karakterét érhetik el, az Igazság Ligájának tagjaitól az olyan BIG LEGO figurákig, mint például Gyilkos Croc, Solomon Grundy és számtalan egyéb szereplő. A minden korosztályból kikerülő rajongók kedvenc hőseiket és gonosztevőiket irányíthatják, azok új kütyüivel és képességeivel egyetemben. Brainiac képessége, amivel mások elméjén keresztül irányíthatja őket, valamint a Lámpás Gyűrűk ereje számos váratlan, a klasszikus szereplők személyiségét érintő fordulatról gondoskodik.

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham-ben a játékosok emellett olyan híres helyekre is ellátogathatnak, mint az Igazság Csarnoka, a Denevérbarlang, vagy az Igazságliga Őrtornya, ahol boltokhoz, trófeatermekhez férhetnek hozzá, valamint a járműveket és hősöket szabhatják testre.


További hírek és újdonságok::

https://www.facebook.com/LEGOBatmanGame

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Op. rendszer: Windows®XP SP3, Windows Vista/7/8
Processzor: Intel Core 2 Duo vagy hasonló AMD dual core CPU
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce 7600GS vagy ATI Radeon 1950, 256 MB memóriával
DirectX: Verzió: 10
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Tárhely: 10 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás