Flock! (PC) DIGITÁLIS

Flock! (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Casual, Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

Odasüss! Valami repül az égen! Madár az! Inkább repülő! De hiszen ez a Flock! közkedvelt UFO-pásztora! Egy földönkívüli űrhajót irányítasz azzal a céllal, hogy válogatott interaktív pályákon keresztül épségben az anyahajóra tereld a nyájat. Feladatodat a pálya felépítésével kapcsolatos fejtörők megoldása, valamint a birkákra gyakorolt érzelmi hatás (ijesszünk rájuk, vagy édesgessük őket magunkhoz) révén teljesítheted. Keress biztonságos útvonalat, vagy taposs ki egyet magad, amin keresztül épségben az anyahajóra juttathatod az állatokat. Teljesíts feladványokat időre és zsebeld be az értékes jutalmat! Keresd meg a rejtett bónuszokat!
Egyedülálló témája, humora és könnyű kezelhetősége miatt a Flock! akár évekre leköthet.

A külső nézetű játékban egy repülő csészealjat irányítasz vízzel körülvett szigetek felett. Különböző állatok – juhok, csirkék, sertések, marhák és egyebek – lakják őket, amelyeket válogatott módszerekkel terelhetsz az anyahajóra. Ha pedig minden kötél szakad, egyszerűen beveted a vonósugarat.

A Flock! feladványait kifinomult fizikai motor segítségével keltik életre. A vonósugárral tereptárgyakat helyezhetsz arrább, de a hepehupás talajt is sima úttá döngölheted. Földönkívülinek lenni sosem volt még ennyire szórakoztató, akár egyedül játszanál, akár barátaiddal. Ha pedig végeztél az összes pályával, készíthetsz újakat a beépített szerkesztő segítségével. Ennyi lehetőség láttán egyértelmű, hogy a Flock! nem evilági játék.

 

Jellemzők:

  • Több mint 50 pálya, tele pásztoroknak szóló fejtörőkkel
  • Rejtett fejlesztések a pályákon
  • A pályatervezővel saját feladványokat készíthetsz és megoszthatod azokat barátaiddal
  • Online kooperatív terelés, kétszer olyan szórakoztató
  • Bájos környezet, hóbortos művészi kivitelezés, csodás bevilágítás és kiemelkedő textúrák teszik napjaink egyik leglátványosabb letölthető játékává
  • Valósághű fizikai motorral készített újszerű feladványok: képezz hidat fatörzsekből, takaríts el sziklákat az útból, döngöld egyenesre a talajt!

 

 

© CAPCOM ENTERTAINMENT, INC., © CAPCOM U.S.A., INC. 2009 ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows® Vista / XP / Server 2008
Processzor: 2 GHz Pentium 4 (Intel Graphics Media Accelerator videokártya használata esetén legalább 3.0 Ghz-es P4, vagy 2.33 GHz Dual Core vagy hasonló szükséges) Memória: XP: 512 MB minimum, 1 GB ajánlott; Vista or Server 2008: 1 GB minimum, 2 GB ajánlott)
Merevlemez: 128 MB szabad terület
Videokártya: Intel GMA 3100
Hangkártya: DirectX(R)9.0c kompatibilis 
Képernyőfelbontás: minimum 800x600, 1280x720 vagy magasabb ajánlott 
Beviteli eszközök: Windows-kompatibilis egér és billentyűzet, Xbox 360® Controller for Windows® használata javasolt


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás