Flockers (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Flockers (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Immáron több mint 19 éve a birkák a kukacok fegyverarzenáljának félelmetes részét képezik. Miután éveket töltöttek el ördögi gazdáik elnyomott rabszolgáiként, a birkák végre megpróbálják kivívni szabadságukat! A zsarnoki kukacok elől menekülve a nyájnak számtalan veszélyes csapdán és halálos gépezeten kell átverekednie magát, hogy a kukacok fegyvergyárából kijussanak előbb a teszt-területre, majd az imádott zöld legelőkre.

A Flockers a klasszikus "juss el A-ból B-be" logikai játékműfaj modern átértelmezése, egy jó adag fekete humorral, és gonosz várakozással nyakon öntve. A pályákat úgy tervezték meg, hogy próbára tegyék a játékosok készségeit, és stratégiai tervezőképességét, ahogy nyájukat megpróbálják átjuttatni a szörnyű csapdákon, szadista eszközökön, és ördögi rejtvényeken: megjutalmazva azokat, akik a legtöbb birkát mentik meg, miközben annak is megadják a továbbjutás esélyét, akit legyaláznak a gyár halálos gépei.

 

Főbb jellemzők:

  • 60 gyilkos és rejtvényekkel teli szint.
  • 6 bónusz szint - Pssszt!... A kampány pályáin elrejtettünk pár portált, amelyek egy zöldebb, békésebb helyre visznek. Találd meg őket, és nyiss meg egy új játékmódott, ahol a lusta, alvó bárányok felébresztése válik a legfontosabb feladatoddá…
  • Jutalmak - Egy zombibárányt szeretnél? Megkapod! Zöld vér? Igenis, uram! Egy nagy rakat, a játék során a különféle célok teljesítésével megnyitható testreszabhatósági bónusz vár. Válassz 17 őrült skin, és 6 vértípus közül.
  • Hozd létre a saját pályáidat - Egy erős pályaszerkesztő eszközt - a "Meat Maker"-t - mellékeltük a játékhoz, amely lehetővé teszi számodra, hogy megalkosd saját halálos rejtvényeidet. (Jelenleg csak PC platformon érhető el.)
  • Steam Műhely integráció - Osszad meg saját alkotásaidat a közösséggel, és játssz más Flockers játékosok izzasztóan nehéz pályáin.
  • Steam Ranglisták - A játékosok versenyezhetnek barátaikkal és idegenekkel, hogy ki éri el a legjobb időt egy-egy pályán, valamint a legjobb időt a történetmódban. 
  • Csillagos pontozási rendszer - A játékos teljesítménye egy csillagos rendszerben, arra ösztönözve a játékosokat, hogy tökéletesre teljesítsék az összes pályát. 
  • Twitch támogatás - Oszd meg birkaterelő tehetségedet a nagyközönséggel a beépített Twitch támogatással.
  • Steam Teljesítmények - Mutasd meg mit tudsz játékosként, és hencegj barátaid előtt a megszerzett Flockers teljesítményekkel.

 

 

Flockers™ Developed by Team17 Digital Ltd. © 2014. Team17 Digital Ltd & Flockers™ are trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks‚ copyrights and logos are property of their respective owners. Developed and published by Team17 Digital Limited.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer:  Windows XP vagy újabb 
Processzor:  Dual Core CPU vagy jobb 
Memória:  4 GB RAM 
Videokártya:  Intel HD4000, Radeon HD 4650 (512MB) vagy NVIDIA GeForce 8600GT 
Merevlemez:  8 GB szabad terület
Hangkártya: Windows kompatibilis 

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás