Lines (PC) DIGITÁLIS

Lines (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Indie (Független), Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

A Lines egy absztrakt "zen" puzzle-játékélmény, ahol a forma ugyanolyan fontos, mint a funkció. Helyezz vagy távolíts el pontokat, egy színes verseny elindításához, hogy kitölts egy rajzot. A képet uraló szín nyer. Ez az egyszerűnek tűnő koncepció a 6 játékmód - Pont, Radír, Kötél, Kés, Vegyes és Végtelen - révén hamar bonyolulttá válik.

A PC/Steam változatban megnöveltük a nehézségi szintet, és további kihívással - a Végtelen móddal - bővítettük a játékot. Ezen felül a játékosok mostantól létrehozhatják és megoszthatják saját pályáikat a Steam Műhelyhez kapcsolt pályaszerkesztővel. Ez végtelen mennyiségű szintre és a kreativitásra teremt lehetőséget a közösség tagjai közt. Végül teljes Twitch integrációt adtunk a játéknak, amelynek segítségével a Lines játékot együtt játszhatjátok, vagy nézőid egymás ellen is megmérkőzhetnek.

A Lines tökéletes a rövid játékmenetekhez. Játssz le egy szekciót néhány másodperc alatt, vagy pörgess le észrevétlenül egy 20 játékból álló nyerő sorozatot. Vagy alkosd meg a saját tökéletes pályádat, és tedd elérhetővé a közösség többi játékosa számára.


Jellemzők:

  • 250 szint az alapjátékban. Végtelen pálya a Steam Műhelyben.
  • Steam Műhely integrációval rendelkező pályaszerkesztő.
  • 6 játékmód: Pont, Radír, Kötél, Kés, Vegyes és Végtelen mód.
  • Állíts be egy nyerő szériát. Szerezz trófeákat és teljesítményeket.
  • Játssz nyomás alatt a Napi Kihívás során, ahol csak egy esélyed van!
  • Teljes Twitch integráció.
  • Angol, német, orosz, brazil portugál, kínai, olasz, spanyol, francia és holland nyelvű lokalizáció.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows Vista/7/8/8.1/10
Processzor: 2,5 GHz
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez: 100 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás