Stealth Bastard Deluxe Bundle (PC) DIGITÁLIS

Stealth Bastard Deluxe Bundle (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi, Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Stealth Bastard Deluxe Bundle a következőket tartalmazza:

 • Stealth Bastard Deluxe játék
 • A játék hivatalos soundtrack albuma
 • The Teleporter Chambers DLC

 

Stealth Bastard Deluxe

Imádjuk a lopakodós játékokat. A gonosz elől bújkálást, az árnyékban lopódzást, a besurranás izgalmát. Na, de miért kell, hogy ezek a játékok annyira... lassúak legyenek?

Ez volt az a kérdés, amely megszülte a Stealth Bastard játékot - a lábujjhegyen osonós surranószimulátorok gyorsiramú, körömrágóan izgalmas ellenszerét, amelyre az egész világ annyira vágyott már. Most pedig az ügyesség, 'falimádó' lopakodás, és az őrületes, nyaktörő platformer játékelemek szentségtelen hármasával felskiccelt alapokra építve, elhozzuk neked a nagyobb, jobb, és csillogóbb kiadást - itt a Stealth Bastard Deluxe!

Csak az eszeddel és a csúcskategóriás lopakodó-szemüvegeddel felfegyverkezve a te feladatod, hogy átsurranj egy halálos létesítménnyel, amely elhatározta, hogy kioltja törékeny kis életed lángját. Fegyverek és páncél nélkül ha felfedeznek, az egyet jelent az azonnali halállal. Kerüld el a fényt, hogy ne keltsd fel a halálos biztonsági robotok figyelmét! Ugrálj, mint egy egészségtől kicsattanó lazac, hogy elkerüld a sütögető kedvű lézereket! Gondolkodj gyorsan, mert összepreéselnek a falak! Csak a leggyorsabbak és a legsunyibbak jutnak el a kijáratig anélkül, hogy a létesítmény biztonsági rendszerei széttrancsíroznák őket. Te is köztük leszel?

 

Főbb jellemzők:

 • Kampánymód: 80 pálya, 8 világra elosztva, amelyek bővelkednek a trükkös fejtörőkben, a platformer kihívásokban, és a sasszemű biztonsági robotokban, akik teljes ellenszenvvel viseltetnek a szenvedéseid iránt.
 • Dinamikus világítás: Maradj a Stealth Bastard Deluxe dinamikus világítási rendszere által vetett árnyékokban, hogy elkerüld az ellenségeid és a biztonsági kamerák figyelmét.
 • Felszerelések: Az álcaruha, a csali, a hangcsali, az ellenfény, és a telelportok új lehetőségeket kínálnak arra, hogy túljárj a pályákon az ellenségek eszén.
 • Titkok: Találd meg a játékban elrejtett titkokat, hogy új pályákhoz és felszerelésekhez férj hozzá.
 • Ranglétrák: A Stealth Bastard Deluxe világranglistája egyszer s mindenkorra megmutatja, hogy ki a legjobb játékos. Minden egyes pályához külön ranglétra tartozik, külön a felszereléssel történő, és a felszerelés nélküli végigjátszásokhoz. Emellett összehasonlíthatod pontszámaidat a Steam-es barátaid eredményeivel a Steam ranglisták segítségével.
 • Pályaszerkesztő: A Stealth Bastard Deluxe kampánymódjának létrehozásához használt pályaszerkesztő szintén megtalálható a játékban. Kergesd az őrületbe barátaidat és más játékosokat a brutálisan nehéz pályáiddal!
 • Online pályatároló: A pályaszerkesztőben létrehozott szintek feltölthetőek az online pályatárolóba, ahonnan más - a játékkal rendelkező -játékosok automatikusan letölthetik őket.
 • Steam Felhő támogatás: Folytasd a legutóbbi mentésedtől, bárhol is vagy.
 • Teljesítmények: Az értéktelen teljesítmények széles választéka - egyesek nyilvánvalóak, míg mások elgondolkodtatóan csavarosak. Meg tudod szerezni az összeset?

 

A játék hivatalos soundtrack albuma

Ez az album a gyorsiramú, taktikai lopakodós Stealth Bastard Deluxe játék Ricky Honmong által komponált zenéit tartalmazza. Ráadásként ebben a kiadásban a játék összes zeneszámának kibővített változata mellett az eredeti Stealth Bastard prototípus néhány zenéjét is megtalálod! Mind a 24 szám kiváló minőségű MP3 formátumban érkezik.

Hozz egy kis taktikai kémjátékos izgalmat az életedbe, és hallgasd ezt az albumot olyan mindennapi helyzetekben és helyszíneken, mint például:

 • a tömegközlekedésen utazva
 • a medencében
 • a postán
 • az öregek otthonában
 • az autómosóban
 • a kísértetházban
 • vagy a bolhapiacon


… és számos más helyen is!

 

Számlista:

 1. Slicker
 2. Cut Throat
 3. Cacitt
 4. Q-Querry
 5. Fulzore
 6. Ether
 7. SE5
 8. G Dope
 9. Clowcarnage
 10. Sickel
 11. Skello
 12. Zeko
 13. The Game
 14. Surefire
 15. Tenzo
 16. Katzzamaa Killer Wacky
 17. Sheston
 18. Wolfen
 19. Sinstar
 20. Ripstar
 21. Chlocks
 22. Party Out
 23. Stemz
 24. Krafter

 

The Teleporter Chambers DLC

Egyes napokon a klónként való munka nagyon le tudja húzni az embert. A mindennapi mókuskerék, amiben néha szó szerint surrogó pengék között őrlődnek a végtagjaid és a belső szerveid, igazi nyűgnek tűnhet. A létért való küzdelem, egy labirintusban, ahol jutalom helyett csak a szörnyű halál vár. Nem kívánod néha azt, hogy... bárcsak máshol lehetnél?

Hát, most lehetőséged nyílik rá! Ezzel az új Stealth Bastard Deluxe pályacsomaggal annyi helyen lehetsz, amennyin csak akarsz - ráadásul egyszerre! Csak vegyél fel egy teleportert a praktikus, közeli automaták egyikéből, és tűnj el robotikus rosszakaród szemei elől! Vagy érzékelői, vagy amilye ezeknek az izéknek van.

Ez a Stealth Bastard Deluxe pályacsomag 20 vadonatúj pályát tartalmaz, amelyek teleportokkal teszik próbára bátorságodat. Ezeket a kézi eszközöket bármilyen felületre felhelyezheted, hogy ugrópontokat hozz létre, és elkerüld a kamerák acéltekintetét. De vigyázz - e pályák ellenségei pontosan tudják, mi a dörgés, és mindent megtesznek, hogy megszabadítsanak drága kis életedtől...

 

Főbb jellemzők:

 • 20 vadonatúj pálya, teleporter-témájú rejtvényekkel
 • Új pályaszerkesztő funkciók
 • Hat új, a DLC-hez kapcsolódó teljesítmény

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP (SP2 vagy újabb)/Vista/7, Processzor: 2.5 GHz Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: DirectX 8.0 kompatibilis, DirectX verzió: 8.0, Merevlemez: 250 MB, Internet: szélessávú internetkapcsolat

DLC


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás