Swim Out (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Swim Out (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Indie (Független), Logikai

Nyelvi verzió:

Teljes magyar lokalizáció

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Merülj el a Swim Out - egy stratégiai, körökre osztott logikai játék - pihentető és frissítő hangulatában, amely egy verőfényes nyári napba repít a medence-, a folyó- vagy épp a tengerpart mellé. Tervezd meg okosan minden egyes karcsapásodat, és ügyelj arra, hogy soha ne keresztezd a többi úszó útját, ha szeretnéd békésen élvezni a tengerre néző kilátást egy kényelmes nyugágyon.


Több mint 100, a gondosan kialakított helyszínekbe illeszkedő szint, amelyeket a sirályok, a békák vagy a vízcseppek hangja tesz még nyugtatóbbá.
7 fejezet amelyekben a következők kombinációit találod:

  • 12 eltérő úszó: mindegyiknek megvan a maga mozgásmódja, kezdve az egyszerű mellúszós úszóktól egészen a bonyolultabb búvárokig vagy a szemtelen vízbombákat dobáló gyerekekig
  • 12 különböző tárgy, amelyekkel kölcsönhatásba léphetsz: bóják, uszonyok, vízipisztolyok, sőt még egy kajakba is bepattanhatsz!
  • 6 zavaró környezeti elem, mint például hullámok, rákok vagy medúzák, amelyek megtornáztatják az agyadat, amíg ki nem úszol!

 

Lozange Lab

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows XP SP2
  • Processzor: SSE2 utasításkészlet támogatású processzor
  • Memória: 1024 MB RAM
  • Videokártya: DX9 (shader modell 3.0 támogatással)
  • Merevlemez: 500 MB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás