Worms Blast (PC) DIGITÁLIS

Worms Blast (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Felsorakozni a Worms™ Blast gyors és ádáz tűzharcaihoz! A küldetésed: útnak indítani kukac-tengerészgyalogosod ellenséges vizekre, és túlélni a harcot az intenzív rejtvény-akcióban! Végy egy nagy darab fejtörő-játékmenetet és szeleteld fel 60 szórakoztató méretű küldetésre. Szórd meg ördögi kihívást jelentő fejtörő móddal, keverj hozzá némi fincsi bajnokság módot, és ne felejtsd ki belőle a feloldható rejtett játékelemeket. A keveréket oszlasd el egy neked és barátaidnak is garantált szórakozást nyújtó egymás elleni többjátékos játékon, és tedd fel lassú tűzön főni! Mikor az élvezet már rotyog, adj hozzá bőségesen szórakoztató karaktereket, hajós hülyéskedést, ködöt, tengeri szörnyeket, és potyogó üllőket. Tegyél még bele rakétavetőt, dinamitot, és példátlan rombolást ízlés szerint. Ez a recept kiadós adag szórakozást garantál!

 

Fő jellemzők:

  • Dugig tömve több mint 20 különleges fegyverrel, eszközzel és szerkentyűvel.
  • Lökött fegyverek: vedd tűz alá ellenfeled sörétes puskákkal, rakétavetőkkel, aknákkal, lézersugarakkal és tengeri szörnyekkel.
  • Kirobbanó bónuszok: gyűjts olyan bónuszokat, mint a Dupla Sebzés, Tengerészcsemege vagy Haltáp.
  • Viharos időjárás: hódítsd meg a tengert eső, szél, napfogyatkozás, sőt még meteorzápor ellenében is.
  • Hatalmas egyjátékos fejtörő-mód, melyben 60 vad és változatos, különféle játékelemekkel teli küldetés van.
  • Nyolc elragadó többjátékos mód akár emberek, akár MI elleni játékhoz. A játékmódok között van Csillaggyűjtés, Deathmatch és Dagálypróba.
  • Kilenc elképesztő karakter közül választhatsz, melyek mindegyike saját képzettségekkel rendelkezik. Játssz kukacként, birkaként, vénasszonyként, vagy akár Szuperbékaként!

 

 

Worms™ Blast. Copyright 2002-2011. Team17 Software Ltd. Original Concept Andy Davidson. Worms™, Worms™ Blast and Team17 are copyrights of Team17 Software Ltd. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

100% Windows XP / Vista / 7 kompatibilis számítógép.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás