Call Of Duty 4: Modern Warfare (MAC) DIGITÁLIS

Call Of Duty 4: Modern Warfare (MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Mac játékok, Multiplayer, Akció

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A díjnyertes Infinity Ward csapat - a Call of Duty® sorozat alkotóinak - új akció-thrillerében a valaha volt legintenzívebb és leginkább filmszerű akcióélmény vár. A Call of Duty 4: Modern Warfare napjaink korszerű és pusztító fegyverarzenálját adja a játékosok kezébe, és földünk legalattomosabb háborús tűzfészkeibe dobja őket, hogy a világot fenyegető latorcsoporttal szálljanak szembe.


A játékosok egy amerikai tengerészgyalogost, valamint egy brit S.A.S. katonát irányítva küzdik végig magukat a fordulatokban és csavarokban bővelkedő történeten, fejlett technológiákat, pusztító tűzerőt, és összehangolt szárazföldi és légi csapásokat használva a csatatéren, ahol a gyorsaság, a pontosság, és a jó kommunikáció a győzelem kulcsa. Az epikus cím emellett bőséges többjátékos akciót is kínál, az online harcok rajongóinak egy perzisztens közösséget, valamint addiktív, és testreszabható játékmenetet nyújtva.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Támogatott operációs rendszerek: OS: 10.8.5 (Mountain Lion), 10.9.5 (Mavericks), 10.10.5 (Yosemite), 10.11.6 (El Capitan), 10.12 (Sierra) CPU Processzor: Intel Core 2 Duo (Dual-Core)CPU Sebesség: 2.2 GHzMemória: 1 GB RAMMerevlemez: 8 GB + 1 GB Swap FileVideokártya: NVIDIA Geforce 7300 vagy jobb, vagy ATI Radeon X1600Videomemória: 128 MB VRAMMegjegyzés: nem támogatja az Intel Integrated GMA 950 és Intel Integrated X3100 video chipseteket


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás