Gloria Victis (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Gloria Victis (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Kategória:

Kaland, Akció, Indie (Független), Szerepjáték / RPG, MMO

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű (Early Access) játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

A Gloria Victis egy low-fantasy, középkori, nyílt világban játszódó MMORPG, amely különös hangsúlyt fektet a realizmusra. Élvezd a képesség-alapú, célpontok nélküli harcot, a területbirtoklós, nyílt PVP-t, az összetett és kiterjedt craftolási rendszert, a játékosok által működtetett gazdaságot, és az érett, felnőtt történetet - amelyet gyönyörű, valósághű grafikával, és magával ragadó hangulattal élhetsz át.

Válassz két nemzet közül: lépj be a háborúba, és csatlakozz a hatalmas zöld területeket lakó büszke Midlanderekhez, vagy a jeges észak bosszúszomjas Ismirjeihez!

Jellemzők:

 • Nem célzott harc – Vegyél részt akcióalapú, célpontok nélküli harcokban, ahol csak képességeid és taktikáid számítanak! Mutasd meg mit tudsz, és szerezz magadnak hírnevet legyőzhetetlen párbajhősként, sasszemű íjászként, vagy az emberek által tisztelt parancsnokként, aki a harcban lelkesíti a szövetségeseidet!
 • Nyílt PVP (játékos játékos ellen) – Harcolj a végsőkig a tornákon, város- és várostromokban, és az epikus háborúkban, ahol egész hadseregek csapnak össze!
 • Területbirtoklás – Hódítsd meg a földeket, vedd ostrom alá a falvakat és kastélyokat, és építs erődítményeket, hogy előnyre tegyél szert a birodalmak soha véget nem érő konfliktusaiban!
 • Innovatív részleges zsákmány (loot) rendszer – Legyőzted az ellenfeledet? Szerezd meg a jutalmadat, és válaszd ki a tárgyakat, amelyeket meg akarsz szerezni zsákmányként - de siett, az óra ketyeg!
 • Hírnév és gyalázat – Válj egy élő, feudális társadalom részesévé, alapozd meg hírneved, és és emelkedj fel a feudális hierarchiában, szövetségeseidet győzelemre vezetve a céhed lobogója alatt - vagy menekülj és rejtőzz törvényen kívüliként!
 • Összetett craft-rendszer – Keresse meg a legjobb erőforrásokat és anyagokat, használd a craftoló-állomásokat, és működj együtt másokkal a hatékonyság növelése érdekében, majd sajátítd el mesterfokon a 8 különböző valósághű szakma egyikét. A gazdaság a kezedben van - a kardok nem megölt farkasokból esnek ki, hanem a kovácsműhelyek tüzében kovácsolódnak!
 • Osztályok nélküli karakterfejlődés – Legyél az, ami csak akarsz, alakítsd karakteredet a mesterséges osztályok jelentette korlátok nélkül, és szabd testre felszerelésedet teljeskörűen a több száz rendelkezésre álló elem segítségével!
 • Egy nyílt, élő világ – Folytonos, lélegzetelállító, kihívásokkal teli, cselekedeteidre dinamikusan reagáló - vár a Gloria Victis sokoldalú és lenyűgöző világa!
 • Low-fantasy környezet – Járd be a középkori Európa, és Közel-Kelet által ihletett tájakat, fedezz fel ősi titkokat, eredj rég elfeledett kincsek nyomába, és nézz szembe a középkori históriák alapján megalkotott lényekkel!


NYILATKOZAT

Ne feledd, hogy a játék jelenleg alpha állapotú, ezért hibákkal találkozhatsz, egyes funkciók pedig még nem kerültek be a játékba. Folyamatosan fejlesszük és bevezetjük az összes ismertetett funkciót a közösség igényeinek megfelelően, míg mások fejlesztés alatt, vagy éppen to-do listánkon vannak.

A jövőbeni frissítésekkel érkező funkciók:

 • Hátasok – Eleged van a gyaloglásból? Pattanj nyeregbe, ragadj lándszát, és vesd magad az ellenségre – vagy bizonyítsd páratlan lovasíjász képességeidet!
 • Teljes körű ostromok – Faltörő kosok, hajítógépek, és katapultok – a középkori hadviselés minden szépsége és dicsősége!
 • Vitorlázás és tengeri csaták – Építs egy bárkát, hogy árukat szállíts távoli birodalmakba, vezesd flottádat tengeri ütközetekben, és válj világszerte rettegett kalózzá!
 • Lakhatás – Építsd fel saját házadat, fejleszd és díszítsd - otthon, édes otthon!
 • Szabadság és immerzió – Megpihennél egy időre? Élvezd a számtalan szabadidős tevékenységet, mint a horgászás, a szerencsejáték, és a sörivó verseny!
 • Felnőtt történet – Válassz a három játszható nemzet - a Midlanderek, az Ismirek és az Azebok közül – amelyek példaképéül a középkori Európa és a Közel-Kelet régi hatalmai szolgáltak, és élvezd az epikus kalandot, hogy megismerd gazdag kultúrájukat, történelmüket, és saját hitrendszerüket!

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Processzor: Intel Core i3/AMD Athlon II X4, 2,5 GHz, Memória: 3 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 260, Radeon HD4870 - 1GB VRAM, DirectX verzió: 11, Hálózat: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 10 GB szabad terület, Egyéb megjegyzések: a rendszerkövetelmények az idővel változhatnak (optimalizáció)

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Processzor: Intel Core i5/AMD Phenom II X4 2,7 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce GTX 660, Radeon HD 7870 - 2GB VRAM, DirectX verzió: 11, Hálózat: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 10 GB szabad terület, Egyéb megjegyzések: a rendszerkövetelmények az idővel változhatnak (optimalizáció)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás